Obiceiuri pentru slabit – ce sa faci dimineata?

Pentru a fi in forma in noul an, ar fi bine sa afli cateva obiceiuri pentru slabit care te vor ajuta enorm. Pentru ca este esential sa incepi cu dreptul, ti-am pregatit o mica rutina. Desigur ca nu este obligatoriu sa introduci toate aceste obiceiuri pentru slabit in viata ta. Dar macar o parte dintre ele…cu siguranta iti vor fi de folos!

Pentru a da cateva kilograme jos, ai nevoie de determinare, control si disciplina. Desigur ca nu poti sa mananci la fel, sa nu faci miscare si sa te astepti sa ai un trup de vis.

Oricum, o data ce vei incepe sa acorzi mai multa atentie acestor lucruri, vei fi si un om mai sanatos, cel mai important aspect atunci cand vorbim despre bunastarea corpului nostru.

Obiceiuri pentru slabit – apa, apa si iar apa!

Incepe ziua cu 2 pahare de apa plata, baute pe stomacul gol, dis-de-dimineata. De ce? Pentru ca in acest mod iti vei trezi corpul la viata, vei avea mai multa energie, plus ca elimini cu succes toxinele retinute in corp. S-ar putea sa mergi mai des la toaleta, dar totul face parte din plan, vei reusi sa slabesti in mod cert.

Odata ce vei cultiva acest obicei vei da jos 2-3 kilograme, fara a face nimic altceva. Apa trebuie sa fie la temperatura camerei, bea incet si bucura-te de proces.

Bea un smoothie cu „verzituri”, inca de la prima ora. Chiar in loc de micul dejun, in special daca nu esti genul de persoana care mananca dimineata. Pune 1/2 banana, 2 felii de mango si o mana de frunze de spanac sau rucola. Amesteca totul in blender si savureaza o bautura super sanatoasa, care te va ajuta sa pui in miscare procesul slabirii. Desigur ca poti varia fructele si legumele pe care le adaugi, totul tine de creativitatea ta. Poti lua bautura si la serviciu, pentru a o savura intre mese, daca nu poti chiar de dimineata.

Obiceiuri pentru slabit – miscarea este cheia succesului

Stim ca unora dintre voi nu le place sa auda acest lucru, dar este cat se poate de adevarat. Nu poti avea un trup armonios daca nu faci sport, oricat ai incerca. Da, poti slabi si fara miscare, dar fii sigura ca silueta nu va arata asa cum iti doresti. Pielea se va lasa, iar musculatura va necesita tonifiere.

Doar in acest mod te vei putea mandri cu o silueta zvelta. Desigur ca miscarea este esentiala pentru a te tine departe si de bolile cronice, cum ar fi cancerul, diabetul, cele cardiace, etc. Asa ca poti incepe ziua cu 15 minute de streching, yoga sau pilates, te vei simti mai bine si avei avea mai multa energie.

De ce sa faci yoga? Pentru ca te va ajuta sa fii mai bine!

O parte din AVANTAJELE practicarii celor 50 de exercitii yoga, pe care dorim sa ti le prezentam astazi:

elimina stresul
amelioreaza tensiunile psihice, depresiile, nevrozele
imbunatateste o serie de afectiuni ale corpului fizic
amplifica memoria si procesele mentale
echilibreaza toate structurile fiintei
stimuleaza sistemul imunitar
induce o stare profunda de calm si pace interioara…mai multe aici >>>

Obiceiuri pentru slabit – nu uita de proteine

Iti recomandam sa nu recurgi la diete drastice, dar poti sa faci urmatorul lucru: mananca sanatos. Elimina fast-food-ul, alimentele procesate, painea si produsele de panificatie din faina alba, dulciurile, sucurile carbogazoase, alcoolul, etc.

Incepe sa mananci salate de cruditati, fructe proaspete ( in special la gustarea dintre mese), nuci si seminte nesarate si neprajite, supe creme, tocanite de legume. In acest mod vei reduce aportul de calorii si vei slabi cateva kilograme.

Dar, nu este cazul sa te neglijezi, asa ca mananca si proteine. Cele din carne de curcan, peste, branza slaba, avocado, banane, etc sunt ideale. Redu numarul de calorii la 1500 pe zi si bucura-te de mese sanatoase, pregatite chiar de tine.

Poti prepara supe creme, salate cu ton, pui, branza feta, paste integrale cu legume, peste sau curcan la gratar…adica preparate care nu necesita mai mult de 30 de minute pentru a le pregati. Cu siguranta vei vedea o diferenta, inclusiv in ceea ce priveste finantele. Mancarea gatita este costisitoare si nici macar nu poate fi considerata sanatoasa. Nu stim exact cum a fost gatita, ce condimente contine, asa ca este mai bine sa gatim acasa.

Desigur ca va fi nevoie de ceva timp pentru a integra aceste obiceiuri in viata ta, dar cu siguranta vei reusi, succes!

4.89/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *