Cum sa pierzi o masura la haine. Sfaturi utile si simple

Sigur si tu te-ai intrebat cum sa pierzi o masura la haine, fara prea mari batai de cap, asa ca astazi vrem sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi. Si usor de aplicat. Traim intr-o lume in care timpul liber incepe sa fie o reala problema, asa ca nu vrem sa iti provocam si noi mai multe.

Tocmai de aceea vrem sa iti prezentam un „scenariu” realist, adica vei afla cateva metode simple prin care poti slabi. Sigur esti plictisita de toate sfaturile legate de acest subiect. Dar parca totusi ai vrea sa mai pierzi cateva kilograme…Cum sa pierzi o masura la haine? Ei bine, trebuie sa inveti sa cultivi niste obiceiuri mai bune. Daca vei manca astazi tot felul de alimente nocive si pline de calorii, iar 2 zile vei tine regim, nu inseamna mare lucru.

Cel mai indicat ar fi sa stii cum poti avea o viata mai buna, invatand sa traiesti sanatos. Despre asta este vorba, altfel vei reveni rapid la obiceiurile vechi. Tocmai de aceea este necesara o schimbare a perceptiei, pentru a obtine cu usurinta ceea ce iti doresti.

Cum sa pierzi o masura la haine? Invata lucruri esentiale:

 

1. Scapa de mancarea nesanatoasa, de tip „junk-food” din casa ta. Acesta este primul pas si NU ai voie sa trisezi deloc, altfel iti va fi mai greu. Arunca toate rontaielile, gustarelele, dulciurile, etc. Acelea sunt pline de chimicale menite sa iti provoace pofta de mancare. Asa ca tu cumperi in continuare, iar buzunarele producatorilor se umplu cu bani…Ce ar fi sa inveti sa ai gustari sanatoase?!

2. Tine un jurnal. Vorbim cat se poate de serios. Nu este vorba despre ceva complex, dar in acest fel vei fi mai motivata sa faci sport si sa iti urmezi dieta. Vei sti care sunt cele mai bune alimente pentru tine, pentru ca iti vei nota ce simti tu ca ti se potriveste cel mai bine. Si iti ajuta digestia. Daca te intrebi in continunare cum sa pierzi o masura la haine, fii sigura ca secretul este disciplina.

3. Planifica mesele. Da, de la inceputul saptamanii gandeste-te ce vei servi la pranz, in special. Pentru ca deja stii ca de dimineata se mananca cereale integrale si fructe. Iar seara (cu 4 ore inainte de culcare), vei consuma ceva lejer, o salata de cruditati, legume inabusite, etc.

4. Nu omite proteinele. Chiar ai nevoie de ele si atunci cand esti la dieta, de asta poti sa fii sigura. Asa ca nu lasa nimic la intamplare si gateste in avans. Pregateste somon, pui la gratar, oua fierte si depoziteaza-le in frigider. Poti servi un ou fiert ca gustare, alaturi de o rosie sau un castravete. Gustari ideale: nuci nesarate si neprajite, fructe, etc.

5. Variaza retetele. Nu te limita la a manca salate cat e ziua de lunga. Cum sa pierzi o masura la haine? Cauta retete de mancare sanatoase, diversificate, bazate pe fructe si legume proaspete in special. Vei vedea ca in acest fel iti va fi mult mai usor sa tii regim.

6. Serveste fructe de mare mai des. Stiai ca acestea te vor ajuta sa slabesti si sa mentii o silueta de vis? Recomandam sa cumperi fructe de mare inghetate pe care sa le pastrezi in congelator. In acest fel iti va fi foarte usor sa prepari ceva delicios in mai putin de 30 de minute. Orez cu fructe de mare, o cina minunata atunci cand esti la dieta!

7. Legume si fructe inghetate. Da, sezonul cald trece repede asa ca fa-ti provizii si asigura-te ca ai in congelator fructe si legume din timpul verii. Alta metoda minunata de a pregati o masa mai repede decat ai crede.

8. Mananca ceva pentru a-ti satisface pofta de…rontaiala! Adica o mana plina cu caju sau migdale nesarate si neprajite. Le poti rumeni putin, fara ulei, intr-o tigaie. Vei vedea ca sunt minunate si iti vor tine de foame.

Cum sa pierzi o masura la haine – tine minte ca totul depinde de tine!

Desigur, daca simti ca este greu sa te descurci cu toate aceste detalii si ai nevoie de o indrumare, poti oricand apela la expertii nutritionisti. In acest fel poti fi sigura ca procedezi corect si vei pierde kilogramele nedorite.

Inarmeaza-te cu rabdare si vei vedea ca totul se va rezolva. Nu uita sa bei multa apa si sa faci sport, doar in acest fel vei putea da jos cateva kilograme.

 

4.46/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *