Acupunctura pentru slabit – cum te poate ajuta

Poate ca nu stiai, dar acupunctura pentru slabit este o metoda straveche pentru a preveni obezitatea si kilogramele in plus, asa ca ar fi bine sa stii exact cum ar trebui sa procedezi. Este o metoda de slabit echilibrata, care te va ajuta sa ai o digestie si un metabolism mai bun.

Acupunctura pentru slabit a inceput sa fie din ce in ce mai des folosita, avand „grija” de pofta noastra de mancare. In sensul ca aceasta va fi diminuata, iar starea de satietate se va mentine pe perioade mai lungi de timp.

Desigur ca aceasta nu va anihila, ca prin minune, kilogramele in plus. Tot va fi nevoie de efort din partea ta, in sensul ca o dieta mai sanatoasa ar trebui adoptata. Nu ar strica nici mai mult sport si putina disciplina in viata ta, pentru a respecta toate aceste conditii.

 

Acupunctura pentru slabit – ce trebuie sa stii

Poate ca ai mai auzit ca acupunctura are rolul de a echilibra toate functiile organismului si chiar poate trata nenumarate boli. Medicina chineza este mult mai avansata decat stim noi, iar metodele lor neconventionale chiar au efect. Desigur ca grasimea nu va fi topita peste noapte, ci doar vor fi stimulate punctele care vor facilita eliberarea surplusului ponderal.

Vor fi inserate ace la nivelul abdomenului si pe membrele inferioare. Se pare ca punctele energetice de aici vor echilibra intestinele si activitatea acestora. Practic, acupunctura pentru slabit ajuta la eliminarea retentiei de apa, asa ca pofta de mancare va fi mult diminuata. Iar digestia isi va putea „face treaba” in voie…

Aceasta metoda de a slabi te va ajuta cu mai multe aspecte care s-ar putea sa te deranjeze, in special atunci cand ai mai multe kilograme in plus. De exemplu, somnul ar putea fi o problema. S-ar putea sa te odihnesti mai greu, sa ai dificultati in a adormi, etc. Nu te vei mai confrunta cu aceste aspecte odata ce vei incerca acupunctura pentru slabit.

Acupunctura pentru slabit – medicina tradionala chineza si abordarile holistice

Da, chinezii considera ca obezitatea poate fi tratata si vindecata in mod natural, asa ca accentul este pus pe legatura trup-minte-corp. Este binecunoscut faptul ca emotiile au o importanta ridicata si sunt corelate cu diferite parti ale corpului. Atunci cand lucrezi si la acest nivel, ca atunci cand faci acupunctura, emotiile si functiile se vor vindeca, la randul lor.

Si sa nu crezi ca acupunctura pentru slabit este atestata doar de medicii chinezi. Nicidecum. Proprietatile remarcabile ale acesteia sunt cunoscute si de catre specialistii straini, iar studii recente arata ca ajuta mult la slabit. Se pare ca cercetarile au aratat ca cei care au facut acupunctura au slabit mult mai usor decat cei care nu au incercat aceasta metoda.

Acupunctura pentru slabit – de ce ar trebui sa incerci

Chinezii sunt mai putin axati pe frumusetea occidentala, in sensul ca acestia au alte standarde atunci cand vine vorba despre greutate. Dar chiar si asa, specialistii declara ca este extrem de important sa avem o greutate echilibrata, care sa ne ajute la mentinerea sanatatii.

Desigur ca este nevoie de mai multe sedinte de acupunctura pentru slabit, cel putin 2 luni ar trebui urmat acest program. Pentru a fi sigura ca ai parte de cele mai bune tratamente asigura-te ca mergi la un specialist in domeniu.

Nu uita ca dieta este foarte importanta, asa ca ar fi bine sa ceri parerea unui medic homeopat, daca tot incerci aceasta metoda alternativa de slabit.
Mananca mai multe fructe si legume proaspte, fa miscare si bucura-te de viata, eliberandu-te de stres si griji. Succes!

 

3/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *