Tratamente de frumusete cu maioneza

Poate ca pare greu de crezut, dar exista tratamente de frumusete cu maioneza, acestea fiind foarte eficiente, atat timp cat folosesti ingrediente de casa.

Maioneza are o intrebuintare clara, adica cea culinara, si trebuie sa recunoastem ca isi face treaba foarte bine, in special daca este preparata chiar de tine. Dupa cum stii, cele din comert sunt pline de chimicale si „adaosuri” minune, asa ca ar fi bine sa te lipsesti. Desigur ca si atunci cand vorbim despre tratamente de frumusete cu maioneza, vorbim despre un produs calitativ.

Asa ca fa rost de oua de tara, ulei de calitate si pune-te pe treaba. Vei putea face o salata excelenta, iar restul il vei folosi pentru infrumusetare. Asa ca da, este posibil sa faci doua lucruri in acelasi timp!

Cum se realizeaza maioneza?

Nimic mai simplu, trebuie doar sa dai dovada de putina rabdare. Se prepara prin adaugarea treptata a uleiului in galbenusurile de ou. Asadar, invata sa o prepari, iar cand te specializezi, nu uita sa o folosesti in mai multe situatii.

 

Tratamente de frumusete cu maioneza – ce trebuie sa faci:

1. Masca de par. Cine mai are nevoie de balsam si uleiuri speciale scumpe, cand poti folosi putina maioneza de casa? Maseaza parul si scalpul si asteapta sa actioneze cateva minute. Desigur, dupa aceea te vei clati cu apa calduta din abundenta si te vei spala cu sampon. Vei vedea ca parul tau va fi mult mai sanatos si stralucitor, in acest fel.

2. Tratament pentru ten. Spune adio cremelor de fata costisitoare, care nu fac mai nimic…Iti suna cunoscut, nu-i asa? Exista studii care arata ca nu exista mare diferenta intre cremele foarte scumpe si cele obisnuite. Iar aceste tratamente de frumusete cu maioneza sunt si mai eficiente decat cremele din comert.

Asa ca pune putina maioneza pe intreaga suprafata a fetei si las-o sa actioneze pret de 25 minute. Sterge cu un servetel ce ramane, dupa care te poti clati cu apa calduta. In timp vei observa efectele benefice.

3. Ai grija de unghiile tale. Vrei sa ai unghii mai puternice, care nu se rup la orice lovitura usoara? Atunci incearca tot maioneza. Este foarte eficient daca iti inmoi unghiile intr-un recipient cu maioneza, macar pentru 10 minute. Clateste-le apoi si nu da cu oja macar o ora. Lasa unghiile sa „respire” si sa devina mai puternice.

4. Te scapa de arsurile solare. In afara de acele tratamente de frumusete cu maioneza, mai exista si alte vesti bune. Acest ingredient te poate ajuta si atunci cand ai stat prea mult la soare. Durerea provocata de arsuri va disparea, iar tu te vei simti mult mai bine. De asemenea, pielea va fi hidratata intens, in acest fel.

5. Scapa de celulele moarte. Sigur si tu te-ai intrebat cum poti scapa de pielea moarta de la nivelul coatelor sau al calcaielor. Ei bine, si in acest caz maioneza te va putea ajuta cu succes. Curata cu acest aliment zona afectata si las-o sa actioneze macar 10-15 minute. Dupa aceea indeparteaz-o usor cu un strat de apa.

Tratamente de frumusete cu maioneza – de tinut minte

In afara de procesele de infrumusetare, maioneza mai are un rol foarte important: te poate scapa de paduchi. Si nu este nicio gluma, in special daca ai copii si nu vrei sa ii tratezi cu tot felul de substante toxice. Pentru a-ti scapa copiii de nesuferitii „chiriasi” asigura-te ca le masezi scalpul si parul cu maioneza, pe care o lasi sa actioneze peste noapte.
Pune-le o punga de plastic care sa inglobeze parul, pentru a nu se murdari peste noapte.

Pentru a scapa complet de paduchi, spala-le parul de dimineata si nu uita sa ii piepteni pe cei mici, cu un pieptan fin. Spala bine parul si repeta acest proces timp de aproximativ 10 zile consecutiv. Desigur, acest tratament este foarte bun si pentru adulti, daca este cazul.

Dupa cum vezi, maioneza te poate ajuta in nenumarate situatii, asa ca fii deschisa la minte si incearca aceste tratamente eficiente de frumusete, nu vei regreta.

 

 

 

 

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *