Abdomen plat si sanatos. Cum il dobandim?!

Cu siguranta si tu ai vrea sa ai un abdomen plat, in special cand sezonul cald se apropie si parca ti-ai dori sa porti haine mai mulate. Nu mai spunem de aparitiile pe plaja, unde cu siguranta ai vrea sa te simti bine in pielea ta. Desigur, acum vorbim doar despre aspectele estetice. Daca discutam despre aspectele medicale, un abdomen balonat sau dureros poate indica diferite probleme.

Este demn de mentionat ca, de fapt, aceasta problema cu care se confrunta multe femei are radacini mai adanci decat se crede. Vorbim despre grasimea abdominala si dificultatea in a o elimina, de cele mai multe ori.

De ce? Pentru ca, mai mult ca sigur avem obiceiuri nefaste, nu mancam ce trebuie si nu facem miscare. Aceste 3 aspecte ne pot crea dificultati. Asa ca de multe ori probabil ca te gandesti ca este aproape imposibil sa ai un abdomen plat. Pare greu de crezut ca ai putea scapa de „burtica” pe care o porti. Nimic mai fals! Acesta este, in esenta, doar un mit. Grasimea abdominala va fi eliminata, odata ce vei actiona corect.

Haide sa vedem despre ce este vorba.

Abdomen plat versus grasimea abdominala

In primul rand, dorim sa-ti precizam ca ai nevoie de rabdare si perseverenta pentru a rezolva aceasta chestiune. Nu trebuie sa dai o avere pe suplimente sau sa tii cine stie ce diete ciudate. Trebuie doar sa schimbi cateva obiceiuri.

Iata despre ce vorbim:

Nu mananci grasimi. Surpriza! Nu te asteptai la asta probabil. Dar este cat se poate de adevarat. Desigur, nu ne referim la mezeluri sau fast-food. Daca nu mananci asa ceva, este perfect. Ne referim la grasimile monosaturate, pe care le obtii mancand: nuci, avocado, iaurt ecologic sau carne de la animale care se hranesc cu iarba. Desigur, nu trebuie sa mananci in cantitati foarte mari. Dar poti sa fii sigura ca sunt necesare. Culmea, este nevoie de grasime pentru a scapa de grasimea abdominala!

Zaharul. Ei bine, acesta chiar este dusmanul tau. Si ne referim aici la zaharul din dulciurile din comert, semipreparate, sucuri, iaurturi cu „fructe”, chiar si paine. Este necesar sa mananci mai sanatos si sa alegi acele alimente mai scumpe, care nu contin zahar. Crede-ne pe cuvant, merita efortul. Incearca si vei vedea. Desigur ca poti manca fructe sau o prajitura fara tone de zahar. Cheia este moderatia si alegerea unor mancaruri care sa sustina procesul de slabire.

Bauturi carbogazoase. Daca vrei un abdomen plat, trebuie sa le elimini din dieta ta zilnica, pentru totdeauna! Nu te amagi ca bei doar un pahar. Contin zahar din abundenta. Care nu franeaza doar procesul de slabire, dar sustine si aparitia bolilor cronice. Incepe sa consumi sucuri naturale, ca cel de portocale sau mere.

Cum sa scapi de grasimea abdominala in 5 zile – spune adio toxinelor!

De multe ori este greu sa scapi de acest strat de grasime, asa ca ai nevoie de o solutie eficienta, care poate avea rezultate imediate. Dietele sau tratamentele nu sunt intotdeauna cheia succesului. Tocmai de aceea iti vom prezenta cura cu mere. Chiar daca este drastica, veti reusi sa dati jos in 5 zile, acea grasime abdominala de care vrei sa scapi.

Cura cu mere

Ziua 1…vezi dieta completa aici >>>

Abdomen plat si sanatos. Cum il dobandim?!

Vom manca cat mai colorat. Adica fructe si legume proaspete din abundenta. Stii deja cat sunt de sanatoase. Abunda in fibre, minerale si nutrienti si sustin procesul de slabire. Asa ca nu mai sta pe ganduri si consuma-le zilnic. La fiecare masa ar trebui sa servesti si cruditati!

Sport si iarasi sport. Am mai discutat si in articolele anterioare. Asa ca nu incerca sa fentezi si sa fugi de exercitiile fizice. Nu vei arata la fel de bine, iar un abdomen plat se obtine si prin exercitii dedicate acelei zone. Nu trebuie sa lucrezi ore intregi zilnic. Dar macar de 3 ori pe saptamana asigura-te ca faci exercitii cardio intense, plus cele de tonifiere. Doar in acest fel vei arde acea grasime, iar abdomenul tau va arata mai bine ca oricand. Ideea este sa arzi grasimea abdominala, iar pentru ca aceasta premisa sa devina adevarata este nevoie si de sport.

Renunta la bere. Da, multe femei au acest hobby si uita ca o bere poate avea pana la 300 de calorii! Aceste calorii in exces se vor depune direct pe abdomenul tau. Daca poftesti sa bei alcool, consuma vin. Are in jur de 90 de calorii la pahar si este mult mai sanatos. In special daca este de tara sau ecologic. Desigur, nu consuma alcool prea des cand tii dieta, de 2 ori pe saptamana este suficient.

Stres. Sau depresie. Nu stim daca ai aflat, dar o stare permanenta de agitatie si/sau stres pot conduce la acumularea grasimii abdominale. Asa ca incearca sa te detasezi de probleme si sustine o viata fericita. Mergi in natura mai des, iesi cu prietenii si nu pune jobul pe primul loc! Yoga si meditatia sunt alte cai care te pot ajuta sa te eliberezi de stres si sa ai o viata mai frumoasa.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *