De ce slabitul NU este un moft?

De ce slabitul NU este un moft? Pentru ca este direct relationat cu sanatatea, ceea ce nu este deloc o „fita”. In ultima vreme se tot vehiculeaza tot felul de informatii despre cum sa te mentii in forma. Evident ca nu tot ce este postat pe paginile Internetului este si adevarat.

Asa ca atentie la ce fel de diete sau regimuri de slabire vrei sa urmezi. Un lucru este cert, sa ai kilograme in plus nu este ceva dezirabil, asa ca incepe prin a manca sanatos.

De ce slabitul NU este un moft? Pentru ca, in realitate, vei invata sa mananci mai sanatos, sa renunti la junk food si sa faci miscare. Asa ca nu este vorba despre ceva superficial, sub nicio forma.

De ce slabitul NU este un moft? Pentru ca te vei simti mai bine cu tine insati

Iar pe acest lucru nu poti pune pret. In primul rand, vei scadea riscul de a te imbolnavi de boli de inima, cancer, diabet sau alte afectiuni cronice. Evident ca si depresia poate aparea ca urmare a kilogramelor in plus, care nu te lasa deloc sa te simti mai bine. Asa ca incepe prin a manca sanatos. Stim ca multi considera ca vegetarianismul este doar o fita de moment. Dar, de fapt, este vorba despre a manca mai sanatos si eficient.

Atunci cand reduci consumul de carne si lactate, incepi sa elimini cu succes toxinele. Ceea ce conduce la slabire si purificare, un lucru dorit de toata lumea. Incearca ca, pentru 2 zile pe saptamana sa nu mananci altceva decat legume. Practic vei tine post in aceste zile, iar trupul tau va incepe sa elimine tot ceea ce este de prisos.

Doar in acest mod, tinand 2-3 zile de post pe saptamana poti slabi cateva kilograme, fara sa mai faci nimic altceva. Vorbim despre regimul flexitarian, poate ai mai auzit vorbindu-se de aceasta metoda de slabire.

Regimul flexitarian, ce presupune si de ce ar trebui sa-l incerci?

In primul rand, va trebui sa fii atenta la ceea ce mananci, in sensul ca nu ar trebuie sa depasesti 30% grasimi, 20% proteine si 50% glucide, intr-o zi normala. Asa ca trebuie sa acorzi putina atentie produselor pe care le consumi.

Nu depasi mai mult de 25 de grame de fibre, pe zi.

Ce ar trebui sa consumi in regimul flexitarian? Citeste continuarea aici >>>

De ce slabitul NU este un moft? Pentru ca te vei invata sa traiesti mai sanatos

Si poate ca vei incepe sa faci si tu miscare. Da, sportul este una dintre cele mai simple maniere de a slabi. Iar frumusetea consta in faptul ca vei incepe sa arati mai bine, dar si sa te simti infinit mai relaxata. Sportul are rolul de a ne ajuta sa eliberam endorfine, asa ca nici nu este de mirare de ce te simti atat de bine dupa ce ai facut exercitii fizice.

De asemenea, sanatatea cardiovasculara va fi in siguranta, iar procesul slabirii incurajat. Nu este niciun mit sau poveste, pentru a slabi cu succes ai nevoie si de sport. Altfel trupul nu se va uniformiza in modul la care te asteptai.

Cum sa te motivezi sa faci sport – facand ceea ce iti place!

Nu este niciun secret ca exercitiile fizice iti fac bine, dar este mai greu sa gasesti motivatia de a face sport. Asa ca astazi iti oferim cateva sfaturi pentru a te motiva sa faci miscare:

Practica o activitate care-ti place. Trebuie sa fie un tip de miscare care sa-ti placa mai mult decat restul. Fie ca vorbim despre zumba sau pilates, clar este ca vei descoperi ceva. De asemenea, aceste ore dedicate te vor ajuta sa cunosti oameni care practica sport de mult timp si te pot sfatui. Desigur ca poti lucra si acasa, exista nenumarate tutoriale utile. Trebuie doar sa fii putin disciplinata si sa pui alarma! In acest fel vei sti ca la o anumita ora este necesar sa te apuci de exercitii.

Practic, pentru a slabi nu trebuie sa faci eforturi uriase, ci doar sa traiesti sanatos. Si nu, nu este un moft daca vrei sa slabesti 2-3 kilograme pentru ca te-ai ingrasat un pic.

De fapt, acesta este cel mai bun moment, ca sa nu fi nevoita sa slabesti 10 kilograme mai tarziu…

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *