Oamenii care intarzie au mai mult succes in viata!

Poate ca aceasta veste va veni ca un soc pentru tine, dar studiile arata ca oamenii care intarzie…au mai mult succes in viata! Si pe deasupra, traiesc mai mult. Cel putin asa arata o cercetare realizata de americani, care declara ca cei care nu reusesc sa se incadreze in timp sunt pe drumul cel bun.

Se pare ca acestia au o dificultate in a se acomoda, asa ca un program fix pentru ei poate fi o adevarata corvoada. La fel si o intalnire unde trebuie sa ajunga la timp. Oamenii care intarzie mereu au de a face cu prietenii si apropiatii care sunt deranjati de acest aspect. Dar este acesta atat de usor de corectat? Cum s-ar putea „vindeca” aceste persoane?

Ei bine, cine intarzie mereu are tendinta de a fi mai relaxat, asa cum vei vedea imediat. Adica aceste persoane nu sunt atat de stresate, la modul general.

Iti explicam imediat de ce.

Oamenii care intarzie vor avea mai mult succes?!

Se pare ca oamenii care intarzie sunt mai optimisti decat restul! Cel putin la aceasta concluzie au ajuns cercetatorii care au studiat fenomenul. Iar, dupa cum stii deja, oamenii optimisti sunt mai productivi si au mai mult succes. De unde si concluziile studiului, care arata ca optimistii au mai multa incredere de sine. De exemplu, cei care sunt optimisti si lucreaza in vanzari au sanse de reusita crescute.

Unii dintre ei chiar isi pot termina treaba mai repede si pot face mai multe lucruri in acelasi timp.

Optimismul are multe proprietati, iar cei care au o atitudine pozitiva sunt mai putin stresati, asa ca traiesc mai mult decat restul. Oamenii care intarzie sunt de obicei mai prietenosi si relaxati si nu dau importanta detaliilor mici. Asa ca se concentreaza mai adesea pe imaginea de ansamblu.

Cercetatorii au mai observat ca acestia au tendinta de a fi mai prezenti si nu sunt obsedati de un program. Se bucura mai mult de viata si stiu cum sa se elibereze mai usor de stres.

Oamenii care intarzie au si capacitatea de a fi absolut absorbiti de activitatea desfasurata. Asa ca de multe ori pur si simplu pierd notiunea timpului. Acestia pot fi optimisti, insa nu si realisti. Nu vor sa ii supere pe ceilalti, ci doar au senzatia ca au mai mult timp la dispozitie pentru a se pregati pentru o intalnire, etc.

Desigur ca este un defect care se poate corecta. Este nevoie de putina perseverenta si rabdare. Si un ceas cu alarma! Pentru a sti exact cand trebuie sa plece pentru a ajunge intr-un anume loc.

Oamenii care intarzie mult pot sa continue sa fie visatori si optimisti, dar si putin mai organizati. Iar daca vor reusi si acest lucru, cu siguranta vor avea parte de si mai multe reusite!

Gandurile negative versus gandurile pozitive: conteaza ce gandesc?!

Fara doar si poate, raspunsul este da. Si este normal sa fie asa, doar in acest mod se poate explica de ce unii oameni reusesc in tot ceea ce isi propun, pe cand altii nu. Ai remarcat starea de spirit a optimistilor? Nu prea se gandesc la ce va merge rau si…surpriza. Toate le merg ca pe roate si reusesc sa rezolve orice situatie…vezi mai multe despre gandirea pozitiva aici >>>

4.2/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *