Sucuri verzi pentru slabit. Cum se prepara

Ca acele sucuri verzi sunt perfecte pentru femeile care vor sa slabeasca, nu mai este un secret pentru nimeni. Aceste bauturi sunt aur curat pentru organismul tau, iar odata ce vei incepe sa le consumi vei da start procesului de detoxifiere si slabire.

Dar, pentru a incepe acest proces, este clar ca ai nevoie de retete cat mai exacte si usor de realizat, pentru a fi sigura. Nu uita ca acestea trebuie baute dimineata, pe stomacul gol, daca vrei sa ai cele mai bune efecte.

Care sunt acele sucuri verzi care te ajuta in procesul de slabire?

1. Suc de ananas, kiwi si lamai verzi. O combinatie extraordinara, pentru toate acele femei care vor sa isi purifice organismul si sa se mentina in forma.

Ai nevoie de un 1 sau 2 kiwi, cateva felii de ananas si jumatate de lamaie verde. Pentru a fi mai dulce, poti adauga si un mar. Se prepara rapid in blender, adaugi ingredientele si putina apa, iar amestecul va fi gata in cateva minute.

De ce este acest suc atat de eficient? Pai, gandeste-te putin: ananasul contine foarte multa vitamina C, bromelaina (enzima) care sustine procesul de digestie. Kiwi-ul este plin de vitamine si minerale precum: magneziu, fier, potasiu, vitamina C, vitamina B6.

Marul are fibre care te vor ajuta de asemenea in procesul digestiei, iar lamaile verzi sunt implicate in procesul detoxifierii si sunt antioxidante. De asemenea, iti vor face pielea sa straluceasca mai frumos.

2. Suc de pantrunjel, spanac si banana. Printre alte sucuri verzi care si-au castigat renumele, sta si urmatoarea reteta: 1 legatura de patrunjel, 2 maini pline cu spanac (baby spanac, daca gasesti), 1 mar, 1 banana si un castravete. Acest suc va fi format din doua etape.

Vei folosi juicer-ul pentru a stoarce toate ingredientele, in afara de banana. Dupa care vei adauga sucul verde obtinut in blender, alaturi de banana si vei mixa totul. Continutul este delicios, iar baut dimineata, in loc de micul dejun, acest amestec va sustine cu succes procesul de slabire.

Spanacul este bogat in fier si calciu, patrunjelul contine vitamina A, C si vitaminele din complexul B; castravetele are putine calorii si un continut bogat in apa, iar bananele sunt bogate in potasiu si magneziu.

3. Suc cu broccoli si  ananas. Aceasta combinatie este perfecta pentru cine vrea sa piarda in greutate, dar doreste sa isi protejeze sanatatea, in acelasi timp. Ai nevoie de 4-5 buchetele de broccoli, 200 grame de ananas, 2 tulpini de telina si jumatate de lamaie verde. Face parte dintre acele sucuri verzi care stimuleaza puternic detoxifierea.

Va reamintim ca broccoli este o adevarata sursa de fier, fiind perfecta pentru cei care s-au confruntat cu anemia. Lupta impotriva cancerului mamar si contine foarte multe fibre care au rolul de a regla tranzitul. Telina are actiune diuretica, este saraca in calorii si bogata in fibre, fiind in combinatia ideala, avand in vedere reteta prezentata.

Sucuri verzi pentru trupuri de invidiat

Daca vei opta dimineata pentru aceste sucuri verzi, s-ar putea sa ai surprize placute, in ceea ce priveste silueta. Aceste retete sunt special concepute pentru cele care vor sa slabeasca si sa fie mai sanatoase. Tine doar de tine sa le respecti. Pe langa asta, alege sa faci sport si sa mananci sanatos, acesta fiind cel mai bun regim de slabire din lume, garantat.

 

4.5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *