Bautura cu patrunjel si lamaie – de ce sa o consumam?

Aceasta bautura cu patrunjel si lamaie poate fi o adevarata binecuvantare. De ce? Pentru ca te va ajuta sa fii mai sanatoasa si sa ai mai multa energie. Dar, de asemenea, este ideala si pentru persoanele care vor sa slabeasca.

Asa ca haide sa descoperim mai multe impreuna. Despre aceasta bautura cu patrunjel si lamaie iti putem spune ca abunda in vitamina C. In special ca patrunjelul este o sursa minunata pentru a o procura in mod natural.

Este foarte simplu sa pregatesti aceasta bautura minune. Plus ca in sezonul cald vei gasi patrunjel ecologic la tot pasul. Ai ghicit, este vremea sa mergi mai des la piata. Pentru ca sigur vei gasi alimente mai interesante.

Bautura cu patrunjel si lamaie – ce trebuie sa stii?

Ca aceasta bautura te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Dar nu oricum. Desigur ca va fi nevoie de efort si din partea ta. Asa ca pregateste-te sa mananci mai sanatos, sa eviti caloriile goale, alcoolul, sucurile carbogazoase, dulciurile si fast-food-ul.

Stim, te poate speria putin la inceput. Dar minunile nu se petrec, decat in contextul in care noi le incurajam. Asa ca fii cea mai mare sustinatoare a ta. Si creeaza corpul pe care ti-l doresti. Plus ca aceasta bautura te va ajuta sa ai un sistem imunitar mai puternic, mai multa pofta de viata si un tonus mai bun.

Ingrediente pentru bautura cu patrunjel

– sucul unei lamai proaspete

– o legatura de patrunjel

– un pahar de apa plata

Mod de preparare

Pune sucul de la o lamaie, patrunjelul curatat si apa plata in blender. Amesteca pana obtii o bautura uniforma. Nu uita sa bei aceasta bautura pe stomacul tau, timp de o saptamana.

Bautura cu patrunjel si lamaie – beneficii si iar beneficii

Te va ajuta sa arzi cu succes caloriile, in special daca faci un efort si renunti la mancarea nesanatoasa. Sportul iarasi poate face minuni, iar tu poti slabi 3 kilograme intr-o saptamana.

Trezeste-te mai devreme de dimineata si pregateste bautura cu patrunjel si lamaie, un mod optim de a incepe ziua. Ultima masa va fi la ora 19, cel tarziu, nu uita acest aspect!

Dieta cu patrunjel – slabesti 3 kilograme in 3 zile

Patrunjelul este o planta diuretica, cu proprietati uimitoare pentru sanatatea ta, asa ca nu este de mirare ca are si efect antioxidant. La ce ne ajuta pantrunjelul?

Poate nu stiai, dar te poate ajuta in nenumarate cazuri. Aceste frunze de patrunjel sunt bogate in vitaminele A si C, iar radacina are proprietati diuretice. De asemenea, din radacina ceaiului se prepara ceai, o bautura foarte eficienta pentru slabire, dar si pentru prevenirea senzatiei de balonare…vezi dieta completa cu patrunjel aici >>>

3.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *