Cum sa-ti pastrezi calmul in situatiile de criza

Cum sa-ti pastrezi calmul, in special in situatiile limita, poate sa fie una dintre intrebarile multor oameni. Mai ales atunci cand observi ca toti din jurul tau par sa o ia razna.

Asa ca este momentul in care ar trebui sa intelegi ca panica si frica nu vor face decat sa te agite si mai mult. Ce castigi daca te panichezi? Absolut nimic. Asa ca este momentul cheie pentru evolutia oricui. Un om intelept mereu isi va pastra cumpatul, indiferent de situatie. Este una dintre chestiunile pe care le remarcam la toti marii invatati, care au trait pe Pamant.

Cum sa-ti pastrezi calmul intr-o situatie disperata? Una dintre cele mai bune idei este sa gandesti pentru tine. Si sa nu lasi ca o singura opinie sa te influenteze in proportie de 100%.

Cum sa-ti pastrezi calmul – atentie la ceea ce gandesti

Poate ca pana acum ai observat si tu, ca multi alti oameni inteligenti, ca legea atractie ne guverneaza vietile. La ce ne referim? La faptul ca, ceea ce gandesti tinde sa devina realitatea ta. In special cand insisti sa ai mereu aceleasi ganduri.

Fie bune sau rele, aceste ganduri se vor materializa in timp. Asa ca ai grija ce iti doresti. Ai observat ca bogatii se imbogatesc, iar saracii pierd mereu? Nu este intamplator. Nici faptul ca oamenii fericiti au vieti tot mai frumoase si mereu experimenteaza evenimente placute.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile…afla totul despre legea atractiei aici >>>

Cum sa-ti pastrezi calmul? Glorifica pozitivul si ignora negativul

Pe cat se poate! Pune accent asupra lucrurilor frumoase, pentru ca mereu vor fi si aspecte pentru care merita sa fii recunoscator. Nu lasa doar cele negative sa te influenteze. Nu uita ca oamenii pesimisti sunt foarte influentabili, asa ca mereu vor pica in plasa celor care vor sa profite de pe urma lor…

Ia in seama ce se petrece in jurul tau, dar nu lasa nimic sa te duca la disperare. Altfel vei deveni una dintre victime. Ai grija de tine, dar fara sa devii paranoic, pentru ca, daca mentalul tau cedeaza, va urma si fizicul.

Nu produce valva in jurul tau. Chiar daca iti este teama de un lucru, nu il lasa sa te conduca. Fii constient, evita pericolele, dar fara riscul de a deveni un magnet al dezastrelor. Cu siguranta stii la ce ne referim. Cine castiga in aceasta lume? Intotdeauna cei disciplinati, care au rabdare si analizeaza o problema din toate punctele de vedere.

Cum sa-ti pastrezi calmul? Fa lucruri care iti plac, chiar si pe timp de criza

Mai tii minte acel film pe care voiai sa-l vezi demult? Dar acea carte care te cheama de atata timp? Ce ar fi sa le iei in considerare si sa te bucuri de experiente noi.

De asemenea, nu conteni sa ai grija de tine si din punct de vedere nutritional. Ai grija de sanatatea ta, mananca fructe si legume proaspete si tine minte ca nu doar carnea si ouale te hranesc.

Sunt atatea fructe si legume minunate pe care le poti consuma, nici nu ai idee…Trebuie doar sa fii putin creativ si deschis la minte. De asemenea, nu uita ca un sistem imunitar puternic inseamna mai multe vitamine si minerale. Pe care ar trebui sa le iei din mancare, exact!

Este mult mai simplu decat crezi sa iti disciplinezi viata, dar desigur, este nevoie de rabdare, pentru a conduce acest „proiect”. Orice ar fi, nu uita sa te bucuri de viata si sa le arati tuturor celor dragi iubire si intelegere. Pana la urma, aceasta este esenta vietii…Esti gata sa iti construiesti o viata mai placuta?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *