Postul negru de o zi – te va intineri cu 3 luni!

Postul negru de o zi te poate ajuta mult mai mult decat crezi. Stim deja ca ai mai auzit despre aceste lucruri fiind din ce in ce mai populare.

Dar poate nu ai suficiente informatii cat sa te gandesti sa urmezi un post intermitent sau postul negru de o zi. Tocmai de aceea astazi ne-am propus sa iti aratam realele beneficii ale postului. Pentru ca foarte multi oameni nu le inteleg si habar nu au de ce este indicat sa le urmam. Au senzatia ca “asa trebuie” pentru ca este mentionat in religie.

In realitate, postul negru este mai mult decat un lucru religios. Mai mult ca sigur si stramosii nostri erau constienti de efectele pozitive ale acestor detoxifieri.

Postul negru de o zi – esti gata sa te purifici?

Koda Mitsuo, un specialist in nutritie de origine japoneza, a ajuns la concluzia ca acest post negru de o zi poate fi o adevarata binecuvantare. Specialistul a remarcat ca organismul nostru se comporta foarte bine atunci cand nu primeste mancare pentru o perioada de timp. Asa ca o zi poate fi un inceput minunat pentru cei care vor sa incerce o purificare rapida si super eficienta.

Koda Mitsuo a observat ca cei care practica postul negru de o zi incep sa fie mai energici in timp. Au mai multa pofta de viata si se simt mai optimisti. De asemenea, bolile cronice pot fi prevenite in acest mod, iar infometarea ajuta si la regenerarea celulara.

Japonezul sustine ca o zi de post negru pe saptamana ne intinereste cu 3 luni! Evident, vorbim despre cei care tin regulat post negru de o zi. Desi chiar si o singura zi de post, din cand in cand, este mai mult decat binevenita.

Postul negru de o zi. Ce conditii trebuie sa respectam?

Evident ca vor fi cateva reguli pe care ar fi intelept sa le urmezi, daca vrei sa te simti mai bine. In primul rand, nu ar trebui sa tii post atunci cand ai o zi super aglomerata si ai nevoie de energie.

Apropo, in acele zile ai putea sa-ti oferi o purificare consumand doar smoothie-uri din fructe si legume. Te va ajuta enorm, incearca si ai sa vezi. Pentru postul negru insa, ofera-ti o zi lejera, in care sa te bucuri de acest proces de detoxifiere.

Incepe procesul inainte cu cateva zile, iar postul negru ar trebui sa fie punctul culminant. In acele zile premergatoare postului mananca mai natural, fructele si legumele ar trebui sa predomine. Elimina carnea si lactatele si observa cum trupul tau incepe singur sa se elibereze de toxine si kilograme!

Ca efecte adverse, vei remarca dureri puternice de cap, ceea ce este absolut normal. Asa ca nu recurge la medicamente ci hidrateaza-te! De multe ori nu consumam suficiente lichide, iar deshidratarea ne face sa mancam sau sa bem mai multe cafele.

Pare greu de crezut, dar oamenii au inceput sa se indeparteze atat de mult de natura, incat consumul de apa pare ceva ciudat. Majoritatea beau sucuri in loc de apa, ceea ce poate crea multe afectiuni in organism.

Nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi atunci cand tii post, chiar si mai mult daca poti.

Dupa o zi de post negru nu manca imediat mezeluri, fripturi cu cartofi prajiti si branza! Consuma alimente naturale, fructe, legume si seminte. Bucura-te de o supa crema de legume sau o tocanita de cartofi simpla.

Evident ca sunt multe alte variante, trebuie doar sa fii putin creativa. Esti gata sa elimini excesul de kilograme si toxine?

4.83/5 (54)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *