Branza ingrasa. Iata de ce

Poate ca nici tu nu stiai, dar branza ingrasa, asa ca daca esti decisa sa slabesti vara asta va trebui sa intelegi ca acest aliment nu este tocmai recomandat in diete. De fapt, ar trebui sa stii cata branza sau cascaval poti manca, fara a afecta silueta.

Sigur ca este super hranitoare, gustoasa si merge perfect cu rosii. Ce sa mai, este gustarea perfecta! Dar adevarul este ca branza ingrasa, iar tu poti suferi din cauza acestui aspect. In special daca pana acum nu stiai, te sfatuim ca de acum incolo sa tii cont de aceste sfaturi.

Nu de alta, dar te vor ajuta enorm, vei vedea. Pentru a slabi ai nevoie doar de disciplina, inclusiv in nutritie. Desigur, nu strica nici sportul si miscarea.

Raportat la branza, exista cateva exceptii pentru acei „fani” infocati, care nu pot rezista prea mult fara produsul lor favorit. Daca nu vrei ca acestea sa se transforme intr-o sursa de grasimi, ai face bine sa urmezi sfaturile noastre.

Branza ingrasa – ce trebuie sa stii

Ei bine, asa cum probabil te asteptai, NU este deloc o idee buna sa combini branza cu painea, fie aceasta si integrala. Cel mai bine ar fi sa o servesti cu fructe, salate si cereale, conform medicilor specializati in nutritie. De asemenea, cand consumi carne NU manca si branza, pentru ca digestia va fi ingreunata. Si nu vrei asta, in special atunci cand esti la cura de slabire.

De asemenea, branza ingrasa atunci cand se consuma alaturi de oua, cele 2 tipuri de grasimi fiind greu de digerat pentru organism. Asa ca cel mai bine ar fi sa optezi pentru legume si salate, alaturi de branza.

 

Branza ingrasa – iata ce branzeturi ar trebui sa consumi la dieta:

– branza de capra. Contrar parerii comune, potrivit careia acest tip de branza nu este recomandat in diete, iata ca expertii in domeniu spun cu totul altceva. Comparativ cu telemeaua de oaie sau branza de burduf, cea de capra este mult mai buna. Daca vei consuma pana intr-o suta de grame pe zi, alaturi de rosii si castraveti totul este perfect. Macar iti vei face pofta si vei continua cu regimul

– branza de vaca (degresata) este recomandata in acest sens. Are doar 120 de calorii la suta de grame, plus ca are calciu in compozitie. Desigur, nu trebuie sa consumi prea multa, in special ca exista inlocuitori precum tofu, o alternativa foarte buna. Da, branza ingrasa, asa ca nu este bine sa mananci prea multa. Plus ca exista studii care arata ca artrita ar fi in legatura directa cu consumul de branza…

– branza de oaie. Stim, telemeaua de oaie ardeleneasca este renumita pentru savoarea sa unica, tocmai de aceea se numara printre acele mancaruri traditionale de exceptie. Daca nu vrei sa renunti de tot la ea, cand te afli la dieta, incearca sa consumi mai putina. Avand in vedere ca are vreo 300 de calorii per suta de grame, nu depasi mai mult de 30 de grame pe zi. Stim, este foarte putin. Dar mai bine decat deloc, nu-i asa?! Acelasi lucru este valabil si pentru branza de burduf, care are la fel de multe grasimi si calorii

– cascavalul. Recomandam, la fel ca in cazul branzei, pe cel de vaca sau de capra. Ideea este sa nu aiba prea multa grasima. Tine minte ca 100 de grame de cascaval are in jur de 250 si chiar 400 de calorii. Asa ca ar fi bine sa te multumesti cu o feliuta pe zi…

Branza ingrasa – ce ar trebui sa faci?

Dupa cum ti-ai dat seama, cel mai eficace ar fi sa o lasi mai moale cu consumul de branza si sa-l cresti pe cel de fructe si legume proaspete. Cu siguranta nu vei fi dezamagita, asa ca nu mai pierde vremea si incepe sa mananci cat mai sanatos. De asemenea, sportul este vital intr-o dieta, asa ca nu il evita.

Pentru a arata bine ai nevoie de miscare, altfel musculatura si trupul nu vor fi tonifiate, iar tu vrei sa arati cat mai bine dupa ce slabesti, nu-i asa?!

 

4.5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *