Otetul de mere. Cum te poate ajuta in procesul slabirii?

Otetul de mere este intrebuintat pentru nenumarate situatii, asa ca nu este de mirare ca este atat de apreciat. Dupa cum am mai discutat, poate rezolva anumite probleme de sanatate, plus ca este la indemana oricui.

Multi sustin ca otetul de mere ne-ar putea ajuta si in procesul slabirii, astfel ca ramane de vazut daca este asa sau nu. De ce se petrece acest fenomen? Pentru ca acidul acetic continut de otet sustine arderea grasimilor si nu numai.

Poate conduce la scaderea glicemiei, a insulinei, imbunatateste metabolismul si diminueaza pofta de mancare. Asa ca nu este o idee rea sa consumam otet de mere mai des, chiar si atunci cand nu ne intereseaza sa slabim.

Evident ca recomandam sa-l achizitionezi din magazine de specialitate si sa optezi pentru un produs natural, fara adaosuri de chimicale.

Otetul de mere. Vei scapa de senzatia de foame!

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestuia consta in faptul ca te va feri de poftele culinare. Asa ca 1-2 linguri de otet de mere inainte de masa principala pot sa ajute enorm. Un studiu a fost organizat in acest sens, iar cei care au luat otet de mere inainte de o masa copioasa au avut rezultate foarte bune.

Ce inseamna acest lucru? Au consumat cu pana la 275 de calorii mai putin fata de cei care nu au luat nimic, asa ca rezultatele vorbesc de la sine. De asemenea, otetul de mere poate incetini procesul digestiei, ceea ce inseamna ca nu iti va fi foame atat de des, peste zi.

Alt studiu care a avut loc in Japonia a urmarit efectele pe care le-a avut otetul de mere asupra unui grup de 144 de oameni. Acestora li s-a administrat cate 1-2 linguri de otet zilnic, iar singura restrictie pe care au avut-o a fost aceea de a nu consuma alcool. In rest, dieta lor a ramas aceeasi, dar rezultatele au vorbit de la sine. Participantii au slabit, in medie, 1-2 kilograme in decursul a 8 zile, fara sa faca nimic altceva.

Atentie! Daca stii ca ai anumite probleme de sanatate, poate ar fi bine sa consulti un medic inainte de a urma acest sfat.

Otetul de mere – beneficii si iarasi beneficii

Pentru ca nu ajuta doar in procesul slabirii, asa cum am mentionat inca de la inceput. Acesta te poate ajuta sa scazi glicemia, fiind benefic pentru cei care sufera din pricina diabetului de tip 2 sau care se gasesc in situatia de a fi predispusi catre aceasta boala.

De asemenea, otetul de mere si-a demonstrat eficacitatea si atunci cand vorbim despre scaderea colesterolului rau, dar si a nivelului de trigliceride. Asa ca foloseste-l mai des, in special cand prepari salate, pentru ca se potriveste de minune.

Otetul de mere – beneficii pentru frumusete

– te scapa de petele care apar odata cu varsta. Asadar, poate ajuta la eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii, mentinand-o tanara si frumoasa. Ce trebuie sa faci? Adauga o lingura de otet de mere la o jumatate de pahar de apa, si aplica pe toata pielea folosind o discheta de bumbac. Lasa otetul de mere sa actioneze pentru 30 de minute

– atenueaza acneea si cosurile. Ai probleme de acest gen? Atunci spune-le adio cu ajutorul otetului. La fel, foloseste o discheta din bumbac si tamponeaza delicat zonele afectate. Lasa sa actioneze dupa care clateste cu apa. Foloseste si o apa termala, are efecte remarcabile asupra pielii…mai multe despre beneficiile sale in frumusete >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *