Dieta Sarah Jessica Parker. Cum se mentine vedeta?

Dieta Sarah Jessica Parker a starnit multa curiozitate in ultimii ani. In special ca vedeta din Sex and the City isi mentine trupul de adolescenta in continuare.

Cu siguranta esti familiarizata cu serialul care a facut furori in anii 2000 si poate ca si tu te-ai intrebat cum reuseste sa fie mereu slaba simpatica Carrie. Ei bine, asa cum era de asteptat, actrita are grija de ea, iar rezultatele sunt evidente. Vedeta a declarat ca nu poate renunta definitiv la fast-food.

Asa ca mai „calca” stramb pe ici, pe colo. Dar in rest isi monitorizeaza atent regimul. Dieta Sarah Jessica Parker te va uimi prin simplitatea ei. Si, de fapt, iti vei reaminti ca mancatul sanatos este cel mai eficient, atunci cand vorbim despre un trup armonios si sanatos.

Dieta Sarah Jessica Parker. Ce trebuie sa stii si de unde sa incepi?

Bun, cu siguranta ai vrea sa stii ce sa faci pentru a arata ca starul din Sex and the City. Poate ca schimbarea nu se va petrece peste noapte, dar iata ce am aflat despre actrita: este disciplinata. Iar in momentul in care vei fi si tu, schimbarea se va produce rapid.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

In primul rand, ar fi bine sa urmezi dieta pentru 30 de zile. Vei incepe prin a elimina produsele de tip fast-food, semipreparate, junk food, sucuri carbogazoase, patiserie, fainoase, etc. Stim, pe scurt, cam tot ce este gustos. Dar nu te intrista, vei descoperi alte arome care s-ar putea sa te satisfaca mai mult.

Asadar, este important sa mananci alimentele esentiale, nu neaparat sa respecti o portie anume. Desi nu vom incuraja mancatul in exces, in mod evident. Dieta Hamptons, adica dieta Sarah Jessica Parker, recomanda cu caldura grasimile monosaturate. Adica le vei elimina pe cele mentionate mai sus.

Ce vei consuma in aceasta dieta?

– carne fara grasime, piele, etc (carne de curcan, pui, in special)

– pastrav, ton, somon, sardine

– mere, pepene galben si rosu, prune, piersici, fructe de padure, capsune

– nuci, caju, migdale

– seminte de in, canepa

– ulei de nuci macadamia (sau de in, cocos)

Dieta Sarah Jessica Parker. Ce vei consuma cu moderatie?

Se vor consuma si carbohidrati, dar din seria celor buni. Nu se va exagera cu consumul de grau, secara, orz sau orez. De asemenea, poti consuma alimente sau paine fara gluten, daca vrei sa slabesti si mai repede.

Vei mai manca:

– cruditati, salata verde, spanac, kale

– ridichi, rosii, castraveti, ardei

– ciuperci

– fasole verde

– linte

– naut

Vei consuma rar sau deloc:

– mezeluri

– carnati

– slanina

– lactate

– oua

– margarina

– ulei de floarea soarelui sau porumb

– prajeli

– dulciuri

Daca vrei sa consumi o portie de paste, alege-le pe cele integrale, te vei felicita. Opteaza pentru alimentele din grau integral, atunci cand chiar sa iti faci o pofta.

Dieta Sarah Jessica Parker – exemplu de meniu

Ai putea manca:

Mic dejun – fulgi de hrisca cu lapte vegetal si fructe de padure/ o felie de curcan la gratar si o salata de rosii/ 2 felii de paine integrala cu pui la gratar si o salata de castraveti

Gustare – o mana de caju/ un mar

Pranz – supa crema de linte, salata de cruditati cu ton si porumb/ salata cu pui si rosii/ orez brun cu legume inabusite

Cina – salata verde cu ton/ ciuperci la gratar cu condimente si salata de ridichi/ humus si rosii cherry

Evident ca nu vei manca inainte sa te culci si nu iti recomandam nici alcoolul in aceasta perioada. Asadar, ce ar fi ca in urmatoarea luna sa mentii un astfel de regim? S-ar putea sa ai surprize foarte placute…

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *