Ce trebuie sa stii daca vrei un zambet fotogenic?

In epoca telefoanelor inteligente si a retelelor de socializare, un selfie a devenit, deja, un element foarte important. Ne facem fotografii cand ne vedem cu prietenii, cand iesim cu partenerul, cand participam la evenimente sau cand mergem in vacanta. Ce ne facem, insa, daca nu ne place „cum am iesit in poza“? Te enerveaza asta mai ales cand vezi zeci de fotografii reusite la alte fete si te intrebi care e secretul lor de par …perfecte. Mai ales ca, de cele mai multe ori, zambetul este un element cheie in fotografii, element care schimba in totalitate imaginea de ansamblu. Ti-am pregatit cateva sfaturi utile pentru a obtine un zambet fotogenic si pentru a schimba total stilul fotografiilor tale. Ce trebuie sa faci?

Ai grija la estetica danturii!

Dantura este foarte importanta pentru un zambet atractiv in fotografii. O dantura cu defecte scade increderea de sine si iti va inhiba zambetul. Acest lucru te face sa iti ascunzi tot timpul dantura, mai ales in poze. 

Rezolvarea problemelor cu dantura te poate ajuta sa iti recapeti increderea in tine. Serviciile de estetica dentara sunt foarte utile in acest sens. Spre exemplu, dintii ingalbeniti pot fi albiti printr-o procedura profesionala, dintii cu pete sau ciobiti pot fi corectati cu fatete. Mai mult decat atat, daca gingia este vizibila, atunci cand zambesti, exista proceduri si pentru corectarea acestei probleme. 

Desigur ca unele proceduri de estetica dentara sunt costisitoare, insa, acestea au rezultate durabile si numeroase avantaje. Pe de alta parte, scopul acestora nu este sa ai un zambet frumos doar in poze, ci, in general.

Foloseste ruj!

Rujul este cel mai bun prieten al unei femei, in fotografii. Poate ca nu ai buzele simetrice, insa rujul te ajuta sa maschezi aceasta problema. Chiar daca buzele tale nu sunt atat de pline cum ti-ai dori, rujul le poate face sa para mai mari. De asemenea, aplicarea unui ruj potrivit tenului si fizionomiei va imbunatati aspectul zambetului, fiindca il scoate in evidenta. 

In momentul aplicarii, este important sa trasezi un contur drept, folosind rujul sau conturul de buze. Aplicarea dezordonata a rujului produce un efect inestetic. In momentul in care zambesti, pielea se intinde, iar imperfectiunile ies la iveala. De aceea, pentru a observa cat de drept este trasat conturul buzelor, zambeste usor in oglinda in timp ce il aplici si corecteaza eventualele imperfectiuni. 

Fii naturala!

Un zambet natural este singurul zambet fotogenic. Atunci cand fortezi un zambet, nu faci decat sa scoti acest lucru in evidenta, fiindca un zambet fals arata ciudat si inconfortabil. De aceea, este important sa zambesti exact asa cum simti. Gandeste-te la ceva placut sau, pur si simplu, bucura-te de momentul prezent si astfel vei zambi natural. 

Pozitia capului conteaza 

Felul in care iti pozitionezi capul influenteaza si felul in care arata zambetul tau in fotografii. Daca iti tii barbia in piept, accentuezi gusa, iar zambetul pare inconfortabil. Ridica putin barbia, atunci cand iti faci o fotografie sau pozitioneaza camera telefonului putin mai sus decat nivelul fetei. 

De asemenea, poti incerca sa iti inclini capul sau pur si simplu sa il pozitionezi cum iti vine tie mai natural. Incearca diferite metode si vezi ce ti se potriveste mai bine. 

Exerseaza in oglinda!

Atunci cand faci un selfie, iti poti controla zambetul astfel incat sa arate asa cum iti doresti. Insa. ce faci in momentele in care altcineva te fotografiaza? Multe persoane nu se simt confortabil sa zambeasca natural atunci cand sunt fotografiate, insa. si acest lucru se invata. Exerseaza in oglinda cele mai frumoase zambete, dar. in acelasi timp. naturale. Descopera-te pe tine insati, pentru a capata curajul si obisnuinta de a zambi. In acest mod, vei fi fotogenica in toate fotografiile si nu va mai fi nevoie sa pierzi mult timp pentru a gasi una pe placul tau. 

In concluzie, oricine poate avea un zambet fotogenic, indiferent de trasaturile fetei si de particularitatile danturii. Tot ce trebuie sa faci este sa lucrezi la aceste detalii.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *