Regimul Oshawa: slabesti si te insanatosesti, in acelasi timp

Putini stiu de regimul Oshawa, o dieta care poate face minuni in adevaratul sens al cuvantului, pierderea in greutatea fiind unul dintre efectele acestuia.

Vorbim de o dieta mai aparte fata de restul, avand in vedere ca este foarte restrictiva si ai voie sa consumi doar cateva cereale…si atat.

Dar pana sa ajungem la regim, sa aflam cate ceva despre George Oshawa, fondatorul dietei macrobiotice  ( in care se consuma doar alimente ecologice, naturale, mai mult vegetale) aceasta fiind supranumita si arta longevitatii si a intineririi, fiind mai degraba un extraordinar mod de viata. In afara de faptul ca te ajuta in procesul de slabire, este recomandata si in cazul bolilor extreme, precum cancerul, avand o mare rata de succes.

In ce consta regimul Oshawa?

Regimul „numarul 7” al doctorului Oshawa este bazat strict pe cereale, adica se va consuma doar orez, grau, orz, ovaz, secarat, mei si hrisca. Stim, pana acum nu suna bine deloc, iar lucrurile nu o sa se schimbe nici in continuare, fiind o adevarata proba, in care cineva isi poate etala capacitatea de a se disciplina.

Este important de mentionat inca de la inceput ca regimul Oshawa se tine pentru o perioada de 10 zile, fiind foarte simplu si deloc costisitor.

Asadar, pe perioada celor 10 zile se vor consuma doar cerealele mai sus mentionate, foarte putin procesate, adica doar fierte sau coapte ( se pot face si batoane la cuptor, folosind doar graul sau hrisca) si se poate adauga putina sare grunjoasa, neiodata.

Ca bautura, evident, este permisa doar apa pura si alcalina.

SFAT: se recomanda ca cerealele precum graul si secara sa fie cumparate de la tarani, daca este posibil, cele din supermarket fiind de multe ori pline de pesticide.

Asadar, aceste cereale se pot consuma in orice cantitate se doreste, sub forma de terci, turtite, se pot coace, fierbe sau macina, dupa bunul plac.

Desigur, regimul Oshawa este unul strict, dar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Iar pe langa faptul ca vei slabi, poti chiar vindeca sau preveni boli teribile, cum ar fi cele de inima, diabetul, etc, multi vindecandu-se in mod miraculos, dupa ce au tinut de cateva ori acest regim.

Alt avantaj este faptul ca odata ce ai tinut aceasta dieta nu vei mai fi atrasa de mancarurile nesanatoase, procesate, vei reusi sa scapi de aceste „dependente”.

Turtite de grau sau hrisca pentru regimul Oshawa: cum se prepara

In primul rand vei avea nevoie de 300g grau sau hrisca, 1 lingurita de sare grunjoasa si 100 ml apa.

Ar fi indicat sa iti macini chiar tu graul (daca ai posibilitatea), dupa care sa il amesteci cu apa si sare.  Coca se lasa jumatate de ora dupa care se modeleaza sub forma de turtite, care se vor coace intr-o tigaie fara ulei, la flacara mica.

ATENTIE! La inceput, ar putea sa apara anumite efecte secundare neplacute, fiind un proces de detoxifiere foarte intens, la mijloc, Nu te speria, e normal sa ai dureri insuportabile de cap si chiar usoare stari de voma, totul face parte din plan.

Regimul Oshawa este pentru cele care nu vor doar sa slabeasca, ci sa isi fortifice organismul prin alimente sanatoase, menite sa ne purifice.

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *