Dieta cu pufuleti. Stiai ca exista?!

Da, este cat se poate de adevarat, dieta cu pufuleti exista, iar atat timp cat ai grija sa nu mananci mai multi decat ar fi cazul, lucrurile vor decurge foarte bine.

Multa lume considera ca atunci cand tine o dieta, nu mai poate manca nimic din ce ii place…Pentru ca, nu-i asa, tot ce este bun ingrasa. Dar, aceste persoane uita un aspect important. Este vorba despre masura. Adica, atat timp cat nu depasesti o anumita cantitate, poti sa iti faci o mica pofta.

Nu va fi o problema daca vei manca o singura bomboana sau 2-3 bucatele de cartofi. Problema este atunci cand nu poti respecta principiile unui regim. Iar in dieta cu pufuleti vei invata ca acest aliment te poate ajuta, daca respecti anumite reguli.

Dar, ce trebuie sa faci, mai exact?

Dieta cu pufuleti – pas cu pas

Inca de la inceput, avem vesti foarte bune. In acest regim alimentar, nu vei fi nevoita sa urmezi zeci de reguli, avand in vedere ca nu sunt foarte multe.

Totusi, trebuie sa tii cont de unele aspecte. Cum ar fi faptul ca este important sa bei un pahar mare cu apa pe stomacul gol. Sau chiar doua, daca poti.

Nu uita acest lucru, vei ramane uimita de cat de repede vei elimina toxinele, in acest fel. Peste zi, mai bea o cana de ceai verde (natural!) sau de menta si vei vedea si mai multe efecte pozitive. Desigur, in dieta cu pufuleti iti recomandam sa bei ceaiul neindulcit, te va ajuta mult la slabit. Dupa micul dejun, care ar fi bine sa fie format din cereale integrale si lapte degresat sau vegetal, poti bea o cafea.

Ca gustare, adica inainte de pranz, te anuntam ca poti manca…pufuleti. Aproximativ 2-3 maini de pufuleti sunt suficiente. Ai voie chiar si un iaurt fara grasimi, atat de permisivi suntem!

Desigur, vei avea grija sa nu consumi alimente neindicate, cum ar fi: dulciuri, fainoase sau alcool. De asemenea, vei manca mai putina carne, iar de fast-food nici nu poate fi vorba. Dar asa este cand esti serios si chiar vrei sa slabesti intr-un mod sanatos si eficient.

Dieta cu pufuleti – ce vom manca la pranz?!

Stai linistita, nu trebuie sa servesti doar pufuleti. Sub nicio forma nu dorim ca organismul tau sa fie afectat din cauza lipsei de nutrienti. Asa ca meniul tau va fi unul variat. O sa iti dam un exemplu. Poti servi, la pranz, o supa crema de legume, un gratar de curcan sau pasare ( de curte, daca este posibil) si o salata mare de cruditati. Nu suna chiar asa rau, nu-i asa? Ai voie si un fruct la alegere, in afara de banane sau struguri care, ai ghicit, ingrasa, informeaza clicksanatate.ro.

Ca gustare, ai ghicit, poti servi restul de pufuleti ramasi de la cea anterioara acesteia. Seara ar fi bine sa consumi o salata mare de cruditati, cu putina branza feta. Poti sa mai adaugi o cana de ceai neindulcit, iar cina ta va fi mai mult decat interesanta. Guacamole (pasta de avocado) sau legumele innabusite pot fi de asemenea servite la cina.

Dieta cu pufuleti – o gustare apetisanta!

Practic am introdus in dieta zilnica o gustare minunata, pe placul tau, asa ca ai toate motivele sa tii dieta de acum incolo. Desigur, iti mai recomandam sa consumi apa din belsug si sa faci miscare.

Te rugam sa nu sari peste acesti pasi atat de importanti. Mai precizam ca acesti pufuleti pe care ii vei consuma vor fi simpli, fara arome. Iti recomandam sa ii incerci pe cei din plafare, care nu au nici macar sare. Stai linistita, pot fi foarte gustosi si asa.

Dupa cum vezi, exista o varietate de diete de slabire, trebuie doar sa o gasesti pe aceea care ti se potrtiveste cel mai bine!

 

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *