De ce sa cultivi goji si merisoare – beneficii la care nu te gandeai

De ce sa cultivi goji, merisoare sau chiar aronia? Vei afla imediat in cele ce urmeaza. Poate ca stii deja ca aceste alimente sunt super sanatoase si aduc contributii semnificative sistemului imunitar.

Dar totusi, cum sa cultivi goji sau alti arbusti similari, probabil ca te gandesti. Ei bine, ar putea fi mult mai simplu decat crezi. Iar daca te gandeai sa investesti timp si bani intr-o afacere, cultivarea acestor arbusti poate fi cea mai buna idee.

Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Si daca nu ai aflat inca, iti spunem noi. Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume.

De ce sa cultivi goji si merisoare? Poate deveni o afacere stabila?

Raspunsul este, fara doar si poate, DA. Spre exemplu, merisoarele sunt fructe magice care se gasesc din plin in muntii nostrii, dar foarte rar in magazine sau piete. Asta pentru ca sunt foarte cerute la export. De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati, detalii AICI >>>

In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia, functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potentialul de afaceri al acestor fructe magice.

Iata avantajele principale ale afacerii:

  • fructele de Goji, merisoare si Aronia sunt foarte cautate atat in tara cat si la export si platite cu un pret pe masura
  • investitia intr-o plantatie este modica si depinde de marimea suprafetei pe care vrei sa o cultivi
  • concurenta este minima si cererea in crestere
  • productivitatea acestor specii de arbusti fructiferi este foarte crescuta
  • in tara noastra exista posibilitatea sa producem culturi nepoluate, fructe ecologice pe care sa le exportam in toate tarile europene, unde poluarea este mult mai mare decat la noi.

De ce sa cultivi goji si merisoare?

Cea mai rentabila afacere creste chiar in gradina ta! Fa-ti propria afacere cu Goji, Aronia sau merisoare.

Cu siguranta una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor fructiferi. Sa nu uitam interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale, eco sau bio. Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi in sistem ecologic promite profituri substantiale si multiple oportunitati de dezvoltare.

Daca vei cultiva spre exemplu Goji, din anul 3 venitul obtinut de pe un hectar poate ajunge la 135.000 lei.

CD-ul “3 culturi profitabile – Goji, Merisoare, Aronia” te pune in tema cu aspectele esentiale ale acestei afaceri, detalii aici >>>

Vei descoperi care sunt beneficiile celor trei tipuri de fructe

  • Cultivarea arbustilor de Goji

– Lucrari in pepiniera pomicola
– Factori de mediu
– Lucrari in livada
– Inmultire
– Recoltare si uscare

  • Cultura merisorului

– Factori specifici de cultivare si ingrijire
– Soiuri si zonare
– Lucrari de intretinere
– Recoltarea si uscarea

  • Cultivarea arbustilor de Aronia– Soiuri si productivitate

– Lucrari de intretinere
– Mod de recoltare

  • Furnizori de puieti si alte adrese utile
  • Investitie si profit
  • Modalitati de valorificare

Investeste ACUM primii bani in aceasta AFACERE.

De ce sunt atat de sanatoase fructele goji?

  1. Ajuta la mentinerea tinererii. Un aspect foarte important, in cazul multor femei, asa ca nu ar trebuie deloc neglijat.

Au rolul de a stimula secretia hormonului cresterii (HCH), cunoscut si ca hormonul tineretii. Acest hormon are rolul de a imbunatati somnul, memoria, aspectul fizic general.

  1. Vei deveni mai energica. Si nu sunt vorbe goale, vei trai aceasta experienta pe pielea ta, daca vei opta pentru fructele goji. Elimina cu succes starea de oboseala.
  2. Echilibreaza nivelul glicemiei. Daca stii ca ai avut probleme de acest gen sau daca mananci prea multe dulciuri, poate nu ar fi rau sa introduci aceste fructe miraculoase in dieta ta…totul despre fructele goji aici >>>
Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *