Cafeaua verde cu ghimbir, slabesti sanatos

Cafeaua verde cu ghimbir este unul dintre cele mai in voga preparate destinate celor care vor sa slabeasca usor si sanatos.
In caz ca nu stiai, in tari precum Japonia sau Coreea de Sud acest preparat este foarte popular, iar doamnele il consuma pentru a porni procesul de detoxifiere.

Asa se face ca cercetarii in domeniu au ajuns la concluzia ca aceasta bautura are efecte miraculoase asupra siluetei. In special daca se respecta cateva reguli simple.

Incepe sa aiba din ce in ce mai mare succes in tarile occidentele.  Asa ca romancele trebuie sa stie despre cafeaua verde cu ghimbir.

Studiile au aratat ca femeile care au consumat bautura au reusit sa scape de o parte a grasimii de pe abdomen si picioare, fara dieta!

Da, ai citit bine, efectul este puternic. Femeile care au participat la studiu nu faceau nici sport.

Cafeaua verde cu ghimbir, cum poti slabi cu ajutorul ei?

In timpul acelui experiment, femeile in cauza au consumat in jur de 2 cesti de cafea verde pe zi, timp de o luna. Acest tip de cafea este celebru pentru calitatile sale de a combate pofta de mancare. Are de asemenea si un usor efect diuretic si laxativ.

Pe de alta parte, ghimbirul vine ca o completare perfecta a acestei diete. Are remarcabile proprietati antioxidante si intareste sistemul imunitar.

Iata cum se administreaza cafeaua verde cu ghimbir:

– o ceasca se va servi chiar dimineata, pe stomacul gol
– a doua se bea dupa pranz, dar inainte de ora 18, altfel ar putea afecta somnul

Este important de retinut ca acest tip de cafea este mult mai eficient si sanatos decat cafeaua prajita clasica. Asa ca incearca sa gasesti o sursa serioasa, de unde o poti achizitiona.

De asemenea, e important de retinut ca in cafeaua verde exista mai multi antioxidanti decat in cea traditionala.

Cafeaua verde cu ghimbir, modalitati de preparare

Probabil ca acum te intrebi cum iti poti prepara acest compus pentru a beneficia de efectele sale miraculoase. Asadar, pentru o cana obisnuita de cafea, ai nevoie de 2 sau 3 lingurite de cafea verde macinata si putin ghimbir (un varf).

Nu exagerati cu ghimbirul, ar putea fi greu sa o savurezi daca e prea iute. Daca doresti sa o consumi sub forma de infuzie, toarna direct apa fierbinte peste ghimbir si cafea.

Daca doresti ca efectele regimului sa fie imbunatatite, ai grija sa faci sport si sa mananci mai putin si mai sanatos, in acveasta perioada.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *