Ceaiuri de sarbatoare – care este preferatul tau?

In acest sezon de iarna este momentul sa te rasfeti cu ceaiuri de sarbatoare. Nu de alta, dar cu siguranta te vei simti si mai fericita, in acest fel.

In special daca vei urma cateva sfaturi simple, dar usor de aplicat. Asadar, in cele ce urmeaza te vom invata cum sa condimentezi un pic aceste ceaiuri de sarbatori care cu siguranta te vor surprinde in mod placut.

Fie ca iti place scortisoara, anasonul sau portocalele, sezonul acesta poti alege sa inveselesti cam orice ceai iti place! Cu siguranta nu vei da gres daca vei alege aceste arome de poveste.

Ceaiuri de sarbatoare – anason si bucurie!

In acest fel am putea descrie un ceai in care alegi sa pui o steluta de anason. Minunatul condiment se poate gasi la orice plafar sau magazin naturist si merge de minune intr-un ceai verde, rosu sau…orice alt ceai.

De asemenea, daca vei adauga o lingurita de miere in ceaiul tau, iar aroma anasonului va fi si mai intensa. Trebuie doar sa adaugi o steluta de anason deasupra ceaiului si sa il savurezi ca atare. Aroma sa intensa iti va bucura simturile, iar ziua ta va deveni si mai placute.

Va specificam si ca anasonul are proprietati antiseptice, antiinflamatorii si ajuta la calmare. Plus ca gustul sau unic si placut te va incanta, mai mult ca sigur!

Ceaiuri de sarbatoare – scortisoara si zahar brun

Un ceai verde (sau orice alt ceai) va deveni si mai placut daca adaugi putina scortisoara, mai mult ca sigur. Evident ca un cub de zahar brun va potenta aroma, dar nu este obligatoriu. Daca esti la dieta de slabire sau eviti zaharul poti sa adaugi stevia sau orice alt indulcitor.

Scortisoara, pe langa faptul ca este delicioasa, poate conferi o aroma de vis ceaiului sau cafelei tale.

Ca scortisoara vindeca diabetul este un adevar bine stiut de oamenii de stiinta, care studiaza de mai mult timp acest fenomen. Asadar, scortisoara are un efect bun asupra glicemiei si de asemenea, la nivelul colesterolului. Asa ca ar fi bine sa descoperi toate aceste beneficii, in special daca te-ai confruntat cu astfel de probleme de sanatate.

Toate aceste adevaruri au fost scoase la iveala in urma numeroaselor studii efectuate, iar cel din California, SUA se remarca in acest sens…mai multe despre cu scortisoara vindeca diabetul >>>

Ceaiul de portocale sau ghimbir sunt alte alegeri perfecte pentru sezonul rece. Au in compozitie vitamina C si antioxidanti, asa ca vor tine racelile departe!

Biscuiti cu ghimbir si scortisoara – cum se prepara?!

Reteta nu este nici pe departe complexa si te vei bucura ca ai incercat-o, in special ca este absolut delicioasa. Te sfatuim sa-i implici si pe cei mici in pregatirea biscuitilor, care aduc cu turta dulce, ca gust.

Pentru ca procesul sa fie si mai amuzant, ar fi ideal sa cumperi cateva forme amuzante pentru gatit. Vorbim de stelute, inimioare, oameni, etc. Cu acestea poti sectiona aluatul, iar figurinele vor fi foarte dragalase. Si unde mai pui ca sunt delicioase? Acesti biscuiti cu ghimbir si scortisoara pot fi agatati si in brad, daca vrei niste ornamente cu totul speciale…reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *