Ce sa faci inainte de sarbatori?

Pentru ca ne pregatim de finalul anului, ne gandeam sa-ti aducem aminte ce sa faci inainte de sarbatori. In acest mod vei reusi sa ai un 2022 mai bun, din toate punctele de vedere.

Si nu ne referim doar la tine ci si la micutul tau. Pentru ca special pentru tine avem reduceri masive la zeci de lucrari de specialitate. Asa ca fie ca lucrarile educative marca Rentrop & Straton iti stau la dispozitie.

De exemplu, Lucrarea ‘Teste distractive de Limba romana si Matematica’ contine probleme care ii pun copilului mintea la contributie intr-un mod placut si provocator. Exercitiile sunt insotite de imagini atractive. Testele contin cerinte graduale, pe niveluri de dificultate, care ajuta copilului, beneficiaza de ofertele cu pana la 80% reducere, vezi aici >>>

Ce sa faci inainte de Craciun? Ofera-le cadouri minunate celor dragi

Daca ai un copil adolescent, care se pregateste de marele examen de Bacalaureat, atunci lucrarea „CLASELE IX-XII. Culegere de Limba Engleza poate fi cea mai buna alegere!

Este vorba despre 197 de fise care sintetizeaza subtilitatile limbii engleze, cu reguli si exceptii, si le prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple, teste si raspunsuri. Si, desigur, printre fise sunt intercalate pagini de teorie, care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.

Reguli + exemple + teste + raspunsuri, iata formula ideala pentru intelegerea si memorarea eficienta a limbii engleze!

Comanda acum Culegerea de Limba Engleza pentru clasele IX-XII, prinde reducerea de -40%, detalii aici >>>

De asemenea, lucrarea „Bacalaureat. Teste rezolvate la limba romana (UMAN)” poate fi alta alegere excelenta.

Indiferent ca este in clasa a XII-a sau doar intr-a XI-a, copilul dvs. are acum sansa unei pregatiri serioase, eficiente, la obiect!
Cele 25 de teste rezolvate sunt realizate conform programei scolare.
Culegerea de teste cuprinde indicatii de rezolvare (ce trebuie sa contina, ce puncte trebuie atinse in argumentare), punctajul fiecarui subiect, precum si rezolvarea propriu-zisa, detalii aici >>>

Ce sa faci inainte de Craciun? Cumpara cadouri utile!

Alta lucrare interesanta este „CLASELE V-VIII. Culegere pentru invatarea limbii germane – Fise de lucru”.

Limba germana concentrata intr-un biblioraft cu 200 de fise simple si distractive, concepute special pentru copiii din clasele V-VIII!
Fisele sintetizeaza esentialul limbii germane, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple si exercitii. Si, desigur, printre fise sunt intercalate pagini de teorie, care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.

Poti alege si „Pachet Cartonase distractive in Limba engleza si Limba germana”

  1. Setul ‘Cartonase distractive pentru invatarea limbii engleze’ contine 250 de cartonase care includ imagini ale alfabetului, imagini cu cifre, fructe, legume, haine, anotimpuri, animale, pasari, culori, zilele saptamanii si multe altele. In plus, primesti cadou un set de fise in limba engleza.
  2. Setul ‘Cartonase distractive pentru invatarea limbii germane’ contine 257 cartonase distractive cu imagini ale: literelor alfabetului, cifrelor, fructelor, legumelor, hainelor, anotimpurilor, animalelor, pasarilor, culorilor, numelor, zilelor, saptamanii si multe altele.

Comanda! Fa-i o bucurie copilului tau!

Beneficiaza de REDUCERILE de sarbatori la zeci de lucrari si produse doar ACUM! Vezi AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *