Copiii nascuti in decembrie. De ce sunt speciali?

Copiii nascuti in decembrie sunt aparte, iar acest lucru este sustinut chiar si de oamenii de stiinta, iar tu vei ramane uimita cand vei afla mai multe despre acest subiect. Ei bine, micutii nascuti in ultima luna sunt speciali orice s-ar zice. Doar si faptul de a se naste chiar inainte de sarbatori poate fi un lucru minunat!

Dar astazi nu vorbim despre asta. Copiii nascuti in decembrie au un sistem imunitar mai puternic, traiesc de obicei mai mult si exista sansa sa fie stangaci. La propriu!

Ce mai trebuie sa stii despre acestia? 24 si 25 decembrie sunt unele dintre cele mai rare aniversari, avand in vedere ca nu multi oameni sunt nascuti in aceste zile. Asa ca prilejul de sarbatoare este dublu, dat fiind faptul ca foarte multi oameni sarbatoresc Craciunul exact in acea perioada.

Copiii nascuti in decembrie – ce trebuie sa stii despre ei

  1. Au sanse mari sa traiasca pana la 100 de ani. Si nu glumim deloc! Se pare ca cei nascuti in decembrie au sansa de a fi mai longevivi decat restul. Cercetatorii au mai adaugat ca acestia pot trai si peste 100 de ani, fata de cei nascuti in iunie, de exemplu.
  2. Sanse mari sa fie stangaci. Da, copiii nascuti in luna decembrie sunt de foarte multe ori stangaci. De fapt, cercetarile arata ca cei nascuti intre octombrie – februarie au sanse crescute de a fi stangaci.
  3. Au un sistem imunitar mai puternic. In 2005, Universitatea Columbia a publicat un articol despre cum luna in care ne-am nascut ne poate afecta sanatatea. In cadrul studiului, au fost analizate 1,7 milioane de persoane nascute intre 1900-2000. De asemenea, au analizat si peste 1.600 de boli precum si luna de nastere a respectivilor, etc.

Ce au remarcat cercetatorii? Ca cei nascuti in iunie, august, ianuarie sau decembrie erau neutri atunci cand venea vorba despre contactarea unei boli. Dar cei nascuti in octombrie sau noiembrie pareau a fi mai predispusi la imbolnavire, in cele mai multe cazuri. Studiul a mai relevat o informatie interesanta: copiii nascuti in decembrie aveau sanse mai mari sa lupte impotriva bolilor!

Copiii nascuti in decembrie – de ce sunt mai calmi?

  1. Cei nascuti in decembrie, mai adaptibili si mai calmi. Da, alta informatie pe care ne-au oferit-o studiile realizate. Se pare ca cei nascuti in decebmbrie nu sunt asa de mofturosi ca oamenii care se nasc vara, de exemplu. Un studiu european a chestionat aproape 400 de studenti si a aflat ca cei nascuti iarna erau de departe cei mai calmi. De asemenea, nu avea „iesiri” decat rareori, avand caractere puternice si demne de apreciat.
  2. Nu trebuie sa-i dai la scoala mai tarziu. Faptul ca cei mici nu pot face fata, pentru ca nu au implinit inca varsta de a merge la scoala, este un mit! Copiii nascuti in decembrie sunt isteti si invata repede, asa ca nu te sfii sa-i dai la scoala chiar si inainte de implinirea varstei.

Asadar, copiii nascuti in decembrie au un nivel de inteligenta mai ridicat, un sistem imunitar mai puternic si sunt mult mai calmi. Daca si tu faci parte dintre cei nascuti in aceasta perioada sau daca ai un copil nascut in luna magica, nu poti decat sa te bucuri din plin.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *