DWF & DENTTAGLIO – PREMIU PENTRU CEA MAI BUNA CAMPANIE SEO DIN EUROPA IN DOMENIUL SANATATII

European Search Awards este cea mai importanta competitie de Search din Europa, care premiaza cele mai bune agentii si campanii europene in domeniile SEO, PPC, Digital si Content Marketing. Competitia se organizeaza din anul 2012, iar juriul este format din experti mondiali din sectorul SEM. 

Anul acesta, DWF a participat la gala premiilor live, in transmisiune directa din Londra, de unde gazda show-ului, Andy Crane, a anuntat castigatorii domeniilor jurizate.

DWF a anuntat, mai apoi, castigarea premiului la categoria Best Use of Search – Health, cu campania Denttaglio!

Premiul este cu atat mai important, cu cat categoria de sanatate este una dificil de optimizat. Google acorda o atentie deosebita asupra tehnicilor SEO folosite in domeniul medical si orice campanie SEO trebuie sa respecte niste reguli foarte stricte.

Este prima data cand DWF participa la European Search Awards, iar efortul depus de echipa a fost validat din start de un grup international de specialisti SEO. Expertiza agentiei in domeniul medical si-a spus cuvantul, iar aceasta recunoastere a demonstrat eficienta solutiilor aduse in campania Denttaglio, pliate pe modelul de business si pe obiectivele de marketing ale acestora.

Multumesc echipei DWF pentru efortul depus si partenerilor pentru increderea cu care recomanda solutiile noastre. Multumesc echipei Denttaglio pentru cooperarea de care a dat dovada. Ne bucuram ca ati avut incredere si ati colaborat indeaproape cu noi, implementand recomandarile noastre.” – Sorin Draghici, Managing Partner DWF 

Denttaglio a ales sa porneasca aceasta calatorie online alaturi de DWF, atingand performanta de a inregistra de la 0 la 17.000 de vizite organice pe luna, in mai putin de un an.

Iata la ce alte categorii au fost nominalizati in competitia European Search Awards, adica in ce categorii DWF a reusit sa fie in top 10 cele mai bune campanii SEO, in articolul lor de pe blog.

Despre DWF

DWF este o agentie de Digital Marketing prezenta pe piata din Romania din 2013. De-a lungul timpului a desfasurat campanii SEO integrate on-page si off-page pentru peste 650 de branduri (magazine online locale, magazine online regionale, marketplace-uri, publisheri, companii de servicii, site-uri de anunturi si altele). 

In prezent, DWF ofera, prin cele 5 divizii ale sale (e-commerce, brands, leads, local si YouTube) solutii digitale eficiente si inovatoare brandurilor care vor sa-si creasca vizibilitatea in online. Echipa este formata din peste 30 de specialisti certificati in SEO si content marketing. 

DWF face parte din CEE Digital Alliance, o asociatie de 16 agentii digitale independente care ofera servicii digitale in toata Europa Centrala si de Est, iar de 5 ani este membra in juriul Competitiei Magazinelor Online GPeC.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *