Tari in care femeile nu sunt interesate de moda

Femeile nu sunt interesate de moda, mai ales cand starea de spirit este cu totul alta in tara din care provin. Asa ca astazi ne-am propus sa iti povestim despre cateva tari de pe glob unde femeile nu pun prea mult pret pe vestimentatie.

Nu este vorba despre faptul ca nu ar fi ingrijite, ci mai degraba ne referim la alta realitate. In aceste zone ale lumii reprezentantele sexului frumos aleg sa fie comode, nu neaparat in pas cu ultimele tendinte vestimentare de la Milano.

Desigur ca pentru anumite femei poate parea ciudat sa nu iti doresti sa te imbraci elegant, ci mai degraba confortabil. Dar este interesant de vazut si alte perspective ale oamenilor in ceea ce priveste vestimentatia.

Femeile nu sunt interesate de moda – Germania si alte tari nordice

Daca ai avut ocazia de a vizita Germania precum si alte destinatii din nord, poate ca ai remarcat ca femeile sunt mereu imbracate lejer. Desigur ca este si din cauza vremii mai racoroase. Dar aceste femei prefera sa opteze mai degraba pentru tinute lejere, comode, menite sa sustina un mod de viata activ.

Femeile din Germania prefera sa doarma mai mult de dimineata decat sa se trezeasca special pentru a se aranja. Oricum, fiind ceva neobisnuit, nici nu sunt incurajate sa faca acest lucru. In special cand in jurul tau toti par sa fie imbracati lejer, probabil ca ar fi ciudat sa apari intr-o rochie eleganta si cu pantofi cu toc…Poate doar la anumite ocazii speciale.

Danemarca este una dintre cele mai fericite tari din lume. Si se pare ca fericirea nu necesita prea multe, in pofida opiniei generale.

De ce spunem acest lucru? Pentru ca femeile din aceasta tara nu sunt interesate de moda ci de starea lor de spirit.

Femeile nu sunt interesate de moda – ce primeaza in aceste tari?

Frumusetea vine din interior, pare sa fie deviza femeilor din Danemarca, tara care se afla in top 3 atunci cand vorbim despre bunastare si fericire. Indiferent de buget sau mediul din care provii in primul rand trebuie sa te simti bine in pielea ta. Iar pentru acest lucru nu ai nevoie de haine scumpe sau machiaje sofisticate.

Asa ca femeile din Danemarca aleg naturaletea in detrimentul ultimelor trenduri vestimentare.

In Finlanda este aceeasi situatie: aspectul natural, chiar usor neingrijit, a luat locul hainelor moderne sau a machiajului. Reprezentantii finlandezi prefera sa fie onesti in ceea ce priveste aspectul fizic, iar femeile urmeaza cu bucurie aceasta idee nationala.

Nu doresc sa se ascunda in spatele unor tinute care nu le reprezinta, declara femeile din Finlanda.

Norvegia este alta tara in care femeile nu sunt interesate de modul in care sunt percepute, in special ca vor sa fie vazute ca egalele barbatilor. Asa ca sunt mereu comode si bucuroase sa fie asa, indiferent de situatie.

Esti gata sa incerci si tu un stil mai relaxat?

Obiceiurile zilnice ale femeilor sanatoase  – simple si usor de integrat

In primul rand, incepe sa mananci mai sanatos. Una dintre cele mai bune idei atunci cand vrei sa ai grija de tine. Incepe sa consumi fructe si legume din abundenta, salate, seminte si leguminoase. Scade consumul de lapte, branza si oua si asigura-te ca ai parte de un consum ridicat de vitamine si minerale.

Un prim pas catre o viata mai buna si mai plina de energie.

Dormi suficient. Am zis de multe ori cat de important este acest lucru, dar simtim nevoia sa punem din nou punctul pe i…obiceiurile zilnice ale femeilor sanatoase >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *