Lotiune tonica pentru fata. Cum o prepari?

Daca si tu iti doresti o lotiune tonica pentru fata 100% naturala, avem vesti bune. Astazi te vom invata cum sa ai grija de tenul tau in mod natural, chiar la tine acasa.

Vei vedea ca este mai usor decat iti imaginai sa-ti prepari propriul produs si sa dai tenului tau un plus de energie. Ce trebuie sa stii despre aceasta lotiune tonica pentru fata? Ca are la baza suc de merisoare, apa de trandafiri si este absolut naturala si eficienta.

In ziua de astazi apelam prea des la produsele de ingrijire profesionale si uitam ca exista si variante naturiste care ne pot sustine frumusetea. Asa ca haide sa alternam produsele si sa folosim mai des elemente din Natura, pentru a ne mentine tinere si ingrijite.

Nu iti face griji, este mai simplu decat iti imaginezi sa prepari un astfel de produs!

Lotiune tonica pentru fata – care sunt „ingredientele” necesare?

Evident ca in primul rand va fi nevoie sa mergi la plafar sau magazine naturiste, pentru a prepara acest tonic despre care vorbim. Vom avea nevoie de cateva elemente cheie, asa ca va fi un proces interesant sa fii tu creatorul produselor tale cosmetice.

Iti reamintim ca un toner sau o lotiune tonica te ajuta sa purifici pielea, echilibreaza pH-ul, sustine regenerarea rapida a pielii si pregateste tenul pentru urmatorii pasi (hidratare, aplicarea altor creme anti-aging, etc).

De ce ai nevoie pentru a pregati propria lotiune tonica?

– 2 linguri de apa de trandafiri

– 120 ml apa de Hamamelis

– 2 linguri de suc de merisor (ecologic)

Mai ai nevoie de o palnie si un recipient cu pulverizator, in care vei pune continutul.

Lotiune tonica pentru fata – cum prepari un produs natural?

In primul rand, vei pune apa de Hamamelis intr-un bol. Adauga sucul de merisoare, dar si apa de trandafiri si amesteca bine. Toarna, cu ajutorul palniei, amestecul obtinut in recipientul despre care vorbeam. Aplica zilnic acest tonic si lasa-l sa actioneze pret de 10 minute, inainte de a clati bine. Poti sa pastrezi tonicul pentru 2-4 saptamani, dar nu uita sa-l tii la frigider.

Vei remarca faptul ca pielea va fi mai hidratata si luminoasa, asa ca foloseste aceasta lotiune tonica cu incredere!

Masti de fata cu capsune – retete de infrumusetare la care nu te-ai fi gandit

Aproape ca iti va veni sa consumi ca atare aceste masti de fata, dar inainte de toate, gandeste-te ca si tenul tau este important. Asa ca foloseste-le in scop cosmetic.

1. Masca de fata cu capsune si iaurt

Ai nevoie de:

– cateva capsune

– iaurt

– o lingurita de miere

Paseaza capsunele si pune o lingura de iaurt…continuarea si mai multe masti pentru ten aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *