Dieta fulger inainte de sarbatori. Scapa de 5 kilograme!

Se apropie Craciunul, asa ca daca vrei sa nu te ingrasi prea tare ar fi indicat sa tii dieta fulger inainte de sarbatori, pentru a slabi cateva kilograme. In special ca, daca ai cateva kilograme in plus, acesta este momentul cel mai oportun pentru a slabi.

Nu de alta, dar de sarbatori vor fi alte „provocari” culinare. Asa ca, daca vrei sa fii in forma si sa-ti permiti sa mananci putin mai mult, avem o solutie pentru tine. Este vorba despre dieta fulger inainte de sarbatori. Vei vedea ca nu este un regim de slabire complicat, fiind vorba mai mult despre o detoxifiere.

Poate fi tinut pe perioada a 7 zile, pentru a fi sigura ca da rezultate favorabile. Desigur, vor fi anumite restrictii, dar sigur te vei bucura ca ai tinut acest regim.

Dieta fulger inainte de sarbatori – cum se tine?

Ei bine, te vei pregati sa cumperi multe fructe si legume in aceasta perioada, pentru ca vor deveni foarte importante pentru tine! Daca pana acum nu le alegeai, vei avea sansa sa mananci mai sanatos ca oricand. In dieta fulger inainte de sarbatori vei reusi sa mananci multi nutrienti si vitamine. Si unde mai pui ca poti slabi pana la 5 kilograme!

Meniu in dieta fulger:

Mic dejun: fructe proaspete de sezon/ suc de fructe si spanac/ smoothie de fructe de padure si iarba verde/ cereale integrale cu lapte vegetal
Gustare: o mana de migdale/ un pahar de suc de portocale sau grapefruit/ 3 smochine/rondele din orez integral
Pranz: gratar de curcan cu salata verde si castraveti si o supa crema de legume/ mancare de linte rosie si ciorba de legume/ peste la cuptor si supa crema de broccoli
Gustare: un mar/smoothie de fructe de sezon
Cina: salata de cruditati si branza de capra (50 grame)/ mancare de fasole pastai/ orez brun cu fructe de mare sau legume

Nu uita! Ultima masa va avea loc la ora 19! Este foarte important sa respecti aceasta regula daca vrei sa slabesti cu spor. Chiar daca nu reusesti 5 kilograme, cu siguranta vei da jos cel putin 3-4.

Tine de tine sa fii determinata si…stricta. Fara adaosuri de paine la masa, fara sucuri carbogazoase, dulciuri cu zahar, fainoase albe.

Dieta fulger inainte de sarbatori – sfaturi utile

Daca vrei ceva dulce mananca un desert vegan, iar daca ti-e pofta de paste, alege-le pe cele integrale. Le poti pregati cu legume si vor fi delicioase, garantat!

Iti recomandam sa bei sucuri de sfecla, morcovi, mar, etc. Meniul de mai sus este pur orientativ, il poti adapta dupa bunul plac. Sucurile te vor ajuta sa eliberezi toxinele si sa fii mai in forma si mai sanatoasa. Nu uita sa bei apa din belsug si sa faci exercitii sportive in fiecare zi. Vei ramane uimita cat de bine vei arata dupa ce vei urma dieta fulger inainte de sarbatori.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *