Dieta cu mere: cum sa slabesti rapid 4 kilograme

Orice femeie isi doreste sa piarda in greutate rapid, fara prea multe batai de cap, tocmai de aceea a fost creata dieta cu mere.

Iar acest regim este indicat si sanatatii sale, beneficiile sale depasind cu mult scaderea in greutate. Asadar, nu mai pierdem vremea si iti punem urmatoarea intrebare: esti dispusa sa tii o dieta de 5 zile, axata pe mere, in care vei slabi 4 kilograme? Daca da, continua sa citesti si afla ce presupune acest regim.

Asa cum ti-ai putut da seama din titlul articolului, dieta despre care vom vorbi astazi are in centrul atentiei un fruct cu care suntem bine familiarizate: marul.

De ce dieta cu mere?

„Un mar pe zi, te scapa de doctorii”, spune o vorba din popor, iar acest fapt este cat se poate de aproape de adevar, avand in vedere proprietatile remarcabile ale acestui fruct.

In afara de faptul ca vei slabi, daca vei consuma mere constant o sa observi ca:

– iti va scadea colesterolul
– procesul digestiei va fi mai lejer
– vei scapa de senzatia de foame, vei uita de pofta de dulce
– vei elimina toxinele din corp

Cei ai voie sa consumi in aceste 5 zile:

– carne slaba (pui, peste), branza degresata, apa din belsug (minim 2 litri pe zi). Vei gati sanatos, adica la gratar sau cuptor, nu vei consuma prajeli, iar portile vor fi moderate, in acest rastimp.

Meniul pe 5 zile pentru dieta cu mere

– in prima zi: vei manca lejer, alimentele  mentionate, la mic dejun si pranz, iar seara vei consuma doar mere ( nu mai mult de un kilogram)
– in a doua zi: mic dejunul va fi compus din 2 mere, la pranz salata de cruditati, in care vei include 2 felii de branza degresata si putina zeama de lamaie. Seara vei consuma 3 mere
– in a treia zi: la micul dejun vei consuma un mar, o felie de sunca de pui sau curcan (slaba) si o felie de paine integrala; la pranz vei manca un mar, dupa care o salata verde, cu 2 morcovi, putina ceapa si cateva rosii, iar seara vei consuma 3 mere
– in a patra zi: micul dejun la fel ca in a treia zi, la pranz legume fierte (fara cartofi), combinate cu ton ( o conserva); la cina 3 mere inainte, dupa care poti avea parte si de un bol cu cereale integrale cu lapte fara un continut mare de grasimi
– in a cincea zi, la micul dejun vei inlocui carnea cu un ou fiert, la pranz o salata de cruditati, alaturi de carne de vita fiarta sau de pui (la alegere), iar la cina vei incheia cu 3 mere

Dupa cum poti observa, dieta cu mere este una restrictiva, care s-ar putea sa iti creeze probleme, daca nu ai fost obisnuita cu disciplina, pana acum. Asadar, asteapta-te la dureri de cap, ameteli, stari de nervozitate usoara, chiar si greata. Desigur, nu ai de ce sa te ingrijorezi, este perfect normal ce se petrece, acestea sunt efectele detoxifierii. Vei simti aceste lucruri in special in primele 2 zile, dupa care te vei obisnui.

ATENTIE! Nu depasi mai mult de 5 zile, respecta dieta cu strictete si vei vedea rezultatele. Nu este o dieta pe care sa o tii pe termen lung, avand in vedere ca nu consumi mai mult de 1.100-1.200 de calorii pe zi.
Poate cauza hiperaciditate gastrica, asa ca poti lua un supliment de la farmacie, daca ai probleme.

Cu siguranta vei slabi 4 kilograme (poate chiar mai mult) daca vei tine regimul 5 zile, dar ai grija, cand incepi sa mananci normal, sa nu exagerezi cu cantitatile, pentru a nu pune la loc kilogramele date jos.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *