Mierea vindeca afectiunile respiratorii – STUDIU

Mierea vindeca afectiunile respiratoria, arata studiile in domeniu. Asa ca este vremea sa descoperim mai multe impreuna, in special ca urmeaza sezonul rece. Stim ca dupa criza provocata de Corona virus pare greu de crezut ca mierea ne poate ajuta, dar ce ar fi sa-i dam o sansa?

De multe ori leacurile naturiste pot fi mult mai eficiente decat avem noi senzatia. Sa nu uitam ca i-a ajutat pe stramosii nostril, pana nu demult, sa-si mentina sanatatea. Asa ca ce ar fi sa le urmam si noi exemplul? Un studiu realizat recent de catre cercetatorii de la Oxford arata tocmai acest aspect, astfel ca ar fi bine sa ne familiarizam si noi cu aceste informatii.

Oricum am mai discutat despre faptul ca mierea in combinatie cu catina este un remediu imbatabil impotriva racelii si a gripei, iar astazi ne-am propus sa-ti improspatam memoria.

Mierea vindeca afectiunile respiratorii – de ce se petrece acest fenomen?

Concluzia este urmatoarea: mierea este mai eficace decat alte produse, atunci cand vine vorba despre tratarea afectiunilor respiratorii. Are un efect antibacterian puternic, asa ca nu este de neglijat.

Astfel ca data viitoare cand te gandesti sa iei medicamente alopate sau antibiotice, gandeste-te de doua ori inainte de a o face. Nu de alta, dar de cele mai multe ori nu sunt necesare, iar noi ne putem destabiliza sistemul imunitar in acest mod. Specialistii au ajuns la concluzia ca majoritatea virozelor sunt provocare de virusi, nu bacterii, observa doc.ro.

In aceste situatii, antibioticele nu sunt cea mai buna idee, tocmai de aceea oamenii de stiinta cauta si alte remedii. Mierea a fost unul dintre metodele naturiste care ajuta in aceste cazuri, iar eficacitatea a inceput sa-i fie confirmata si de specialisti.

Tusea si racelile pot fi tratate intr-un mod eficient cu mierea. Studiile au fost realizate avand la baza si medicamente alopate. Cu toate acestea, se pare ca mierea a fost cea mai eficienta atunci cand vine vorba despre tratarea racelilor si a sinuzitelor.

Mierea a dus la vindecarea tusei severe in aproximativ 2 zile, datorita peroxidului de hidrogen continut.

Mierea vindeca afectiunile respiratorii – de ce le poate tine la distanta?

Datorita compozitiei sale mierea duce la vindecarea durerilor de gat sau cele cauzate de tuse. Apropo, se pare ca este un bun emolient inclusiv pentru ranile usoare. 

Cercetatorii au mai remarcat ca mierea de Manuka are o capacitate si mai mare atunci cand vine vorba despre vindecarea zgarieturilor si a ranilor de tot felul. In acest mod vindecarea se poate produce si atunci cand folosim leacuri naturiste, ceea ce nu poate fi decat o veste imbucuratoare.

De ce ar trebui sa consumi catina cu miere

Inainte de toate, ar trebui sa stii cat mai multe despre beneficiile acestui fruct miraculos. Catina este de-a dreptul incredibila, avand in vedere ca are in compozitie de 10 ori mai multa vitamina C decat portocalele.

Este un fruct originar din Mongolia, care te va ajuta sa iti intaresti imunitatea. Ce alte vitamine mai contine?  Caroten, vitamina E, acizii grasi omega 3, 6, 7, 8 si 9.

Catina este foarte utila si in mentinerea sanatatii unghiilor si a pielii, iar omega 7 este esential in acest proces. Cel mai des, catina este intrebuintata pentru a trata inflamatiile de orice fel si pentru a avea grija de piele.

Ce alte beneficii mai are catina? Mai multe despre acest remediu natural poti citi aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *