Uleiul esential de lemongrass vindeca si previne cancerul

Despre cancer si tratarea acestuia s-au spus multe, iar leacurile naturiste, cum ar fi chiar uleiul esential de lemongrass pot ajuta enorm in aceasta situatie. Desi de multe ori tratamentele naturale par sa fie desconsiderate, lucrurile nu ar trebui sa stea deloc asa.

Dupa cum vezi, chimioterapia si radiatiile NU sunt cheia succesului in lupta cu aceasta maladie cauzata de stres si malnutritie. Ce este de facut pentru a preveni si chiar vindeca boala? Incepe cu uleiul de lemongrass, de exemplu. Cumpara mai multe fructe si legume. Inlocuieste cafeaua cu mai multe ceaiuri bazate pe plante. Lasa la o parte stresul si bucura-te mai mult de viata!

Poate nu stiai, dar stresul este factorul principal care declanseaza cancerul. Poate te-ai intrebat si tu de ce se petrece aceasta explozie a bolilor cronice…Stresul si o dieta bazata pe grasimi si alimente acide te pot distruge. Dar astazi vom invata cum sa ne protejam. Incepem cu folosirea unui ulei esential de exceptie.

Uleiul esential de lemongrass – cum te poate ajuta?

Mai multe studii realizate pe animale au aratat ca uleiul esential de lemongrass poate face minuni. In cazurile de cancer avansat, animalelor li s-au administrat injectii cu ulei. S-a petrecut un fenomen formidabil. Tumorile canceroase au inceput sa scada vertiginos. Cu cat li se aplicau mai multe injectii, cu atat scadea tumoarea.

Ei bine, asa au ajuns cercetatorii americani la concluzia ca uleiul esential de lemongrass distruge celulele canceroase din corp. Poate fi util in tratarea mai multor tipuri de cancer, cum ar fi: cel de san, colon, cervical, plamani.

Pe scurt, uleiul esential de lemongrass poate trata cam orice forma de cancer.

ATENTIE! Desigur ca ar fi foarte bine sa vorbesti cu un medic naturopat, pentru a avea mai multe pareri legate de administrarea acestuia. Cert este ca alimentatia si tratamentele naturiste pot face minuni atunci cand vorbim de cancer. Din ce in ce mai multi oameni se trateaza in acest fel. Renunta la carne si branzeturi, beau sucuri de legume cat este ziua de lunga, se elibereaza de stres si incep sa se ocupe de ei.

Iar rezultatele „miraculoase” nu inceteaza sa apara. Este fundamental ca, intr-o lume din ce in ce mai stresata, cu obiceiuri alimentare nocive, care a uitat sa se bucure de viata, sa venim cu o schimbare concreta.

Uleiul esential de lemongrass previne multe boli

Avand in vedere ca are proprietati antiinflamatoare, antifungice, antibacteriene si antioxidante, nu este de mirare ca te poate ajuta in numeroase situatii.

 

Uleiul esential de lemongrass:

– distruge patogenii
– regleaza nivelul colesterolului
– ajuta in insomnii
– reduce inflamatiile
– previne malaria
– previne distrugerea ADN-ului

Uleiul esential de lemongrass – cum se utilizeaza?

Lemongrass, cunoscuta si sub denumirea de iarba de lamaie, citronella sau verbina de India, este o planta perena ce creste si se multiplica rapid, formand o adevarata retea de radacini in sol. Este nativa din India, fiind utilizata de multe secole in tratarea diverselor afectiuni, in special in tarile exotice.

Uleiul esential de lemongrass:

– poate fi utilizat ca si condiment in mancarurile asiatice; va da acel plus de savoare de care ai nevoie
– se bea sub forma de ceai, se gaseste in plafare
– preventie impotriva muscaturilor de tantari
– aromaterapie; cumpara un difuzor sau un dispozitiv special si amesteca-l cu cel de lavanda si menta
– adauga-l in sampoane, balsamuri, creme, are proprietati antiseptice si astringente

Apopo, te poate scapa de durerile menstruale si de durerile de cap! Iar pentru acelea dintre voi care sufera de insomnii, poate fi cea mai buna idee. Nu uita sa-l achizitionezi din magazinele naturiste sau de tip plafar, pentru a fi sigura ca este calitativ.

 

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *