Ochii rosii. Remediaza aceasta afectiune, in mod natural

Ochii rosii pot aparea ca urmare a unei afectiuni sau pur si simplu pot fi o consecinta a statului in fata calculatorului. Indiferent despre ce este vorba, devine importanta intrebarea: ce putem face pentru a scapa de aceasta problema?

Vei ramane uimita sa afli ca exista si remedii naturale pe care ai putea sa le incerci, inainte de toate. Evident ca modul de viata, alimentatia, activitatile curente, etc, toate ne influenteaza.

Desigur ca ar trebui sa eviti frecarea ochilor, in special atunci cand ai mainile murdare. Pentru ca si aceasta cauza banala poate declansa probleme. Asa ca mai bine te adresezi medicului, daca alergiile par sa te supere.

Ochii rosii – cum putem remedia aceasta problema?

Ochii pot deveni iritati atunci cand stam prea mult in fata dispozitivelor electronice, atunci cand suntem obositi sau atunci cand acestia sunt „uscati”. Persoanele din urma nu au ochii suficient de hidratati, asa ca se confrunta cu aceasta problema.

De asemenea, este posibil sa fii alergica la praf, polen, mici particule la care nici nu te-ai fi gandit vreodata. Evident ca si lentilele de contact iti pot provoca un disconfort, asa ca atentie la modul in care le folosesti.

ATENTIE! Daca ai probleme grave oculare, nu uita sa te adresezi unui medic specialist.

Daca afectiunea este tolerabila si vrei sa incerci ceva naturist, incearca cateva remedii naturale care te pot ajuta, cu siguranta.

De exemplu, poti incerca…morcovii. Dar de aceasta data ii vei folosi pentru a avea grija de ochii tai. Morcovii au proprietati antiinflamatorii, asa ca te vor ajuta. Trebuie doar sa-i fierbi si sa-i feliezi, ulterior. Pune cate 2 felii deasupra ochilor si lasa-le sa actioneze pret de 15 minute. Apoi mai pune alte 2 felii noi si lasa-le acelasi interval de timp, chiar desupra ochilor.

Ca sa functioneze, ar trebui sa repeti zilnic aceasta procedura.

Ochii rosii – ce alte remedii poti incerca?

Evident ca trebuie sa incerci castravetii reci. Sigur ai mai auzit ca sunt utili atunci cand vorbim despre ingrijirea ochilor. Asa ca 2 felii de castravete pot face minuni, in special dupa o zi lunga la birou.

Lasa-i sa actioneze pret de 15 minute si bucura-te de o hidratare minunata a zonei oculare. Cu siguranta te vei simti mult mai bine.

Pliculetele de ceai verde si musetel sunt perfecte in aceasta situatie, de asemenea. Dupa ce ai oparit pliculetele, lasa-le sa se raceasca bine. Chiar le poti depozita in frigider, pentru 20 de minute. Apoi aplica-le la nivelul ochilor si bucura-te de efecte. Apropo, aceste pliculete de ceai te vor ajuta si la atenuarea cearcanelor.

Asa ca reusesti 2 lucruri in acelasi timp. Nu este minunat?

Culoarea ochilor – verzi si albastri, ce trebuie sa stii?

Haide sa incepem cu cei mai ravniti ochi, cei albastri. Majoritatea oamenilor ii apreciaza enorm si nu putini sunt cei care apeleaza la lentile de contact. Ochii albastri fac furori in continuare, iar cei care au aceasta culoare a ochilor sunt considerati norocosi.

Dar cum sunt aceste persoane, ce trebuie sa intelegem despre ele? Ca adora sa lege prietenii trainice si sa se bucure de viata, la orice pas. Sunt genul de oameni care te binedispun…mai multe despre ochi aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *