Culoarea ochilor – ce spune despre tine

De-a lungul anilor, culoarea ochilor a fost asociata cu tot felul de stari de spirit si comportamente. Astfel incat s-au observat anumite similaritati intre cei care au ochii albastri, caprui sau verzi.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si poti afla multe despre acestia doar privindu-i. De exemplu, oamenii cu ochi foarte inchisi la culoare sunt foarte responsabili si plini de viata. Cei care au ochii albastri sunt in general prietenosi si adora sa-si faca noi prieteni, cu fiecare ocazie.

Cei cu ochii verzi sunt perseverenti, dar si gelosi, atunci cand vine vorba despre partenerul de viata. Asa ca astazi vom afla mai multe despre aceste aspecte atat de putin cunoscute.

Culoarea ochilor – verzi si albastri, ce trebuie sa stii?

Haide sa incepem cu cei mai ravniti ochi, cei albastri. Majoritatea oamenilor ii apreciaza enorm si nu putini sunt cei care apeleaza la lentile de contact. Ochii albastri fac furori in continuare, iar cei care au aceasta culoare a ochilor sunt considerati norocosi.

Dar cum sunt aceste persoane, ce trebuie sa intelegem despre ele? Ca adora sa lege prietenii trainice si sa se bucure de viata, la orice pas. Sunt genul de oameni care te binedispun la orice pas si nici nu este de mirare. Sunt mai degraba intuitivi decat logici, fiind persoane impulsive. Nu stau foarte mult pe ganduri, asa ca uneori pot adresa cuvinte taioase.

Au o conexiune speciala cu sinele interior, fiind indreptati catre spiritualitate. Totusi, au tendinta de a fi plini de ei si au senzatia ca stiu totul. De asemenea vor ca ceilalti sa se poarte asa cum vor ei, fiind foarte insistenti atunci cand vor ceva.

Ochii verzi sunt asociati cu spiritul de aventura si oamenii care adora senzatiile tari, de cele mai multe ori. Adora sa vorbeasca si se pricep foarte bine. Doar ca in unele circumstante pot fi razbunatori si defensivi.

Culoarea ochilor – ai aflat ceva despre tine?

Foarte pasionali si iubitori, cei cu ochii verzi au de obicei relatii lungi, fiind o prioritate pentru ei. Cea mai importanta este iubirea, in viziunea lor, asa ca nu vor face compromisuri.

Iubesc experientele noi si vor sa incerce orice, macar o data. Sunt parteneri de viata deosebiti si considera ca familia este pe primul loc.

Ochii negri sunt foarte rari, asa ca nici nu este de mirare ca nu prea intalnim aceste persoane. De fapt, nu exista ochi negri ci doar maro inchis. Pline de pasiune si vitalitate, aceste persoane prefera sa dea totul in viata. Foarte competitive si ambitioase, doresc mereu sa demonstreze ca sunt cele mai bune.

Par persoane reci, greu de cunoscut, dar este doar o aparenta. In general se indragostesc mai greu, dar atunci cand o fac sunt parteneri de viata minunati. Au rabdare si nu se supara asa de usor. Au tendinta sa nu renunte la opiniile proprii chiar si atunci cand nu au dreptate…

Ochii caprui sunt de departe cei mai populari din lume, fiind speciali la randul lor. Cei care au ochi caprui sunt generosi, nu sunt obsedati de bani si le place sa duca o viata linistita.

Unii adora sa fie in centrul atentiei, in special atunci cand vorbim despre petreceri, asa ca nu te mira. Sunt fermecatori si creativi, iar altii au tendinta de a duce o viata artistica.

Rationali si cu picioarele pe pamant reusesc sa deosebeasca fantasmele de realitate. Au umor, dar nu le place sa isi exprime sentimentele, prefera sa le arate mai degraba.

Se bucura de viata alaturi de cei dragi si au tendinta de a fi intelepti si rabdatori.

 Cearcane si pungi sub ochi. Cum sa scapi de acestea:

1. Trateaza alergiile. Asa cum am mentionat si mai devreme, aceste simptome ar putea ascunde alergii, asa ca este bine sa afli daca esti sau nu alergica la ceva. Uleiurile esentiale te pot ajuta in lupta cu alergiile, dar iti recomandam sa apelezi si la parerea unui profesionist.

2. Limiteaza consumul de sare. Dac vei consuma multa sare vei risca sa ai o tensiune ridicata, ceea ce va cauza retentia de apa in organism. Si ce crezi…totul despre aceste remedii aici >>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *