Ce consuma vedetele de dimineata, in loc de cafea

Vrei sa stii ce consuma vedetele de dimineata, in loc de cafea? Atunci esti pe drumul cel bun, pentru ca exact despre asta vom discuta in cele ce urmeaza.

Evident ca o ceasca de cafea pare a fi cel mai placut “elixir”, in special cand te trezesti la prima ora. Dar sa fie aceasta idee benefica sanatatii noastre? Sau mai degraba ne face rau? Evident ca nimic in exces nu este indicat, asa ca cel mai bine ar fi sa incepi ziua cu o cana mare de apa.

Apoi continua cu un mic dejun copios si sanatos, in care sa introduci fructe, albusuri de ou si lapte vegetal. Dar despre ce consuma vedetele de dimineata si multe altele iti detaliem mai multe in randurile de mai jos.

In acest mod vei intelege de ce unele arata atat de bine si reusesc sa isi pastreze aspectul fizic chiar si la o varsta inaintata.

Ce consuma vedetele de dimineata? Incearca si tu

Miranda Kerr sau Eva Longoria prefera sa consume omleta din albusuri de dimineata. Aceasta este cea mai sanatoasa varianta, avand in vedere ca in acest mod nu vei „beneficia” de grasimi si colesterol.

Evident, nu trebuie exagerat cu ouale, fiind indicat sa mananci doar de 3 ori pe saptamana, pentru a fi sanatoasa. Le poti consuma si intregi, iar ouale fierte sunt cele mai sanatoase, in acest sens.

Miranda Kerr consuma si apa in cantitati mari, fiind constienta ca o piele si un organism deshidratat nu fac casa buna impreuna. Tocmai de aceea bea in jur de 8 pahare de apa plata pe zi, acesta fiind echivalentul a 2 litri. Este bine sa consumi chiar si mai mult, in special in zilele calduroase de vara.

Nu uita sa bei un pahar mare de apa plata imediat ce te-ai trezit, poate face minuni. Vei avea o digestie si un tranzit intestinal mai bun.

Dieta cu apa calda – ce presupune

Ne bucuram sa te anuntam ca NU va fi nevoie sa numeri caloriile. Nu trebuie sa mananci piper Cayenne si nu trebuie sa consumi o cantitate impresionanta de capsune sau alte fructe.

In dieta cu apa calda vei urma un principiu simplu. Inainte si dupa fiecare masa, vei bea o cana mare cu apa incalzita. Desigur, nu ne referim la apa fierbinte, ba chiar din contra…citeste mai multe aici >>>

Ce consuma vedetele de dimineata – nu uita de fructele proaspete

Fructele abunda in vitamine, minerale, fibre si nutrienti. Asa ca nu le evita, in special cand vrei sa ai grija de silueta. Nu uita de fructele de sezon. Murele, afinele, zmeura, capsunele si pepenele nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica.

Asa ca mananca cereale cu fructe sau fa-ti un smoothie cu cele enumerate mai sus. Cu siguranta iti va placea, iar daca preferi un mic dejun lejer, un shake sau un smoothie reprezinta cea mai buna alegere. Asa considera si Jennifer Lopez, avand un trup perfect chiar si la peste 50 de ani.

Fergie prefera sa manance branza proaspata de vaci cu rosii cherry, iar Julia Roberts alege terciul de ovaz cu fructe de padure si lapte vegetal.

De ce vegetal? Pentru ca este mai sarac in proteine si grasimi si mult mai sanatos. Apropo, poti adauga si o lingura de miere in acest terci pentru un plus de savoare.

Hilary Swank alege sa manance iaurt grecesc cu fructe de padure si putina miere si eventual cateva migdale crude. La fel si Maria Menounos, care alege sa introduca si afine in iaurtul sau grecesc.

Care este micul tau dejun preferat? Alege mai rar cafeaua in loc de mancare si asigura-ti nutrientii pentru prima parte a zilei.

5/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *