Dieta cu apa calda. Slabeste 4 kilograme in 7 zile!

Poate ca nu stiai, dar dieta cu apa calda face furori de ceva timp, asa ca vei ramane uimita sa afli ca poti slabi fara prea mari batai de cap, intr-un timp scurt. Asa se face ca apa ne poate ajuta si in aceasta situatie, toate curele care au la baza consumul ei ridicat sunt de mare succes.

Poate iti amintesti ca am mai vorbit si de dieta cu apa pe stomacul gol, fiind o maniera excelenta de a detoxifia si purifica. Dar astazi vom merge si mai departe si vom discuta despre dieta cu apa calda. Iar vestile bune nu se opresc aici. Acest regim de slabire te va ajuta sa dai jos cateva kilograme rapid. Si unde mai pui ca nu este deloc un regim complicat, ba chiar din contra.

Desigur ca si dietele stricte dau rezultate minunate, dar nu este mai bine sa urmezi un proces mai simplu? In special cand ai de slabit doar cateva kilograme. Haide sa vedem despre ce este vorba.

 

Dieta cu apa calda – ce presupune

Ne bucuram sa te anuntam ca NU va fi nevoie sa numeri caloriile. Nu trebuie sa mananci piper Cayenne si nu trebuie sa consumi o cantitate impresionanta de capsune sau alte fructe.

In dieta cu apa calda vei urma un principiu simplu. Inainte si dupa fiecare masa, vei bea o cana mare cu apa incalzita. Desigur, nu ne referim la apa fierbinte, ba chiar din contra. Aceasta nu este recomandata deloc, iti poate afecta esofagul. Este vorba despre apa calda, pe care o poti bea cu usurinta.

Ar trebui sa bei in jur de 2 litri pe zi. Asa ca iti recomandam 1-2 cani de apa calda pe stomacul gol, imediat ce te-ai trezit. Si sa nu cumva sa te grabesti sa pleci de acasa imediat ce ai baut-o! Nu de alta, dar toata ideea regimului este detoxifierea, asa ca va fi nevoie sa fii aproape de…toaleta. Tranzitul intestinal si digestia vor „lucra” la capacitate maxima, asa ca este bine sa stai putin dupa ce ai baut apa calda.

Dupa vreo 20 de minute, ia micul dejun, care ar trebui sa fie compus din cereale integrale si fructe, de preferat. Fara doar si poate ca este recomandat sa mananci cat mai sanatos in aceasta saptamana. Meniul tau trebuie sa fie compus din fructe, legume, peste, paine integrala, cereale, nuci si seminte nesarate si neprajite.

 

In dieta cu apa calda, nu ai voie sa consumi:

– fast-food
– alimente semipreparate
– sucuri carbogazoase
– dulciuri
– fainoase, produse de patiserie
– alcool

Toate alimentele de mai sus creeaza aciditate in corp, ceea ce produce inflamatii si poate duce la ingrasare. De aceea iti propunem sa mananci cat mai curat si sanatos. De exemplu, o supa crema de legume, o salata de cruditati si un peste la gratar poate constitui meniul perfect pentru pranz.

Te vei simti mai bine, iar daca vei bea si apa calda, vei slabi negresit!

Dieta cu apa calda – iti va induce o stare de satietate

Acesta este „trucul”, de fapt. Dupa ce vei bea apa, vei constata ca pofta de mancare s-a diminuat si nu vei mai tanji dupa produsele interzise.

De asemenea, nu uita sa faci sport si miscare in aceasta perioada. In fiecare zi ai putea face macar o plimbare mai lunga, daca nu reusesti sa iti rezervi 30 de minute pentru fitness sau alergari.

O dieta sanatoasa te va invata sa traiesti mai bine, asa ca nu te mira daca vei vrea sa prelungesti regimul.

 

4.67/5 (55)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *