Lapte cu usturoi – spune adio durerilor de sciatica

Daca si tu vrei sa scapi de durerile de spate sau sciatica, atunci este momentul sa incerci reteta naturista de lapte cu usturoi. Se pare ca face minuni atunci cand vorbim despre acest gen de dureri. Poate ca nu stiai ca unul din zece oameni sufera din pricina durerilor cauzate de spate.

Multi aloca sume foarte mari de bani pentru a se face bine. Si habar nu au ca exista si solutii ieftine si naturale!

Pana si specialistii recunosc ca putine medicamente chiar pot trata efectiv durerea. Asa ca este greu de gasit tratamentul ideal atunci cand vine vorba despre aceste probleme.

Din fericire, astazi vei invata cum poti scapa de durere consumand lapte cu…usturoi! Stim ca nu suna foarte apetisant. Dar parca este mai bine asa decat sa iei medicamente toata ziua. Iti vom explica imediat ce este de facut.

Lapte cu usturoi – ce trebuie sa stii

Durerile de sciatica pot fi foarte intense. Sciatica este termenul utilizat pentru a defini o durere frecvent intalnita mai ales la femei.

Este cauzata de nervul sciatic situat din partea inferioara a coloanei lombare spre partea posterioara a fiecarui picior. Durerile sunt foarte puternice, dar din fericire pot fi eliminate fara interventii chirurgicale.

Din fericire, in ziua de astazi exista nenumarate remedii naturale care ne pot ajuta sa scapam de durere, iar acest lapte cu usturoi este unul dintre cele mai eficace!

Usturoiul este cunoscut pentru proprietatile sale curative remarcabile, fiind un adevarat antibiotic natural. Are capacitatea de a scadea riscul de aparitie a cancerului, lupta impotriva inflamatiilor, imbunatateste sanatatea inimii si sustine sistemul imunitar. Atunci cand se afla in combinatie cu laptele, amestecul devine foarte bogat in vitamina B12, calciu si proteine. Actioneaza ca un analgezic care ne scapa de durerile de spate.

Cu proprietati remarcabile in atatea sfere, este clar ca usturoiul nu trebuie sa lipseasca. Bogat in antioxidanti, distruge cu usurinta bacteriile si radicalii liberi, fortificand cu succes sistemul imunitar.

Alicina prezenta in usturoi va distruge virusii si infectiile si este recomandata chiar si in caz de astm! La fel, iti recomandam sa-l cumperi dintr-un loc specializat, indiferent daca vorbim despre aliment sau extracte, etc…mai multe despre antibioticele naturale aici >>>

Lapte cu usturoi – leac din medicina indiana

Mai jos vei regasi reteta leacului, devenit foarte popular in Ayurveda (medicina indiana) si care te poate scapa de durerile de spate si sciatica.

Lapte cu usturoi – reteta

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • putina miere

Mod de preparare

Vei pune laptele intr-o tigaie si vei adauga usturoiul zdrobit. Lasa amestecul la foc mic pana incepe sa fiarba, amesteca deseori. Dupa ce a fiert pentru scurt timp, inchide focul si lasa totul sa se raceasca. Apoi poti adauga putina miere.

Bea-l in fiecare zi, pret de o luna, pentru a fi sigura ca durerile tale de spate vor deveni istorie.

Acest lapte cu usturoi

  • te va ajuta sa vindeci simptomele artritei
  • va imbunatati circulatia sangelui
  • trateaza insomnia
  • sustine sanatatea cardio-vasculara
  • sustine detoxifierea
  • sustine functionarea corecta a ficatului
  • te scapa de tuse
  • sustine imunitatea

Asa ca nu uita sa incerci aceasta reteta vindecatoare, iti va parea bine ca ai incercat un leac naturist care chiar functioneaza!

5/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *