Condimente pentru digestie. Ce beneficii au?

Aceste condimente pentru digestie pe care urmeaza sa ti le prezentam te vor ajuta enorm, in varii situatii. Asa ca ar fi bine sa le ai la indemana.

Nu de alta, dar nenumarate afectiuni poti fi rezolvate in aceasta maniera. Tocmai de aceea ar fi bine sa incerci si aceste leacuri naturale. Este momentul sa testezi aceste condimente pentru digestie. Probabil ca iti sunt cunoscute, dar nu te-ai gandit inca sa le folosesti in acest context.

Haide sa descoperim impreuna cum ne putem imbunatati sanatatea digestiva, apeland la cateva mirodenii exceptionale.

Condimente pentru digestie – de ce sa le incerci?

Iti sugeram inca de la inceput sa o lasi mai moale cu zaharul si sarea, in acest fel vei fi mai sanatoasa si nu vei mai avea indigestii sau senzatia de balonare.

Condimente pentru digestie:

Cuisoare (sau ulei de cuisoare). Minunate pentru cei care se confrunta cu problemele digestive, asa ca ar fi bine sa le dai o sansa. Te scapa de balonare, crampe si chiar diaree. Poti lua 5-6 picaturi de ulei de cuisoare cu o lingura de miere, de 3 ori pe zi. Repeta procedeul timp de 10 zile, pentru a fi sigura ca vindeci aceste afectiuni.

Cuisoare – te poti vindeca si de raceala?

Vindeca raceala. Ei bine, da, este alt adevar pe care probabil nu-l stiai. Apropo, cuisoarele pot fi aliatul tau si cand vorbim despre tuse agresiva, pentru ca ajuta la ameliorarea durerilor de gat. Cateva picaturi de ulei de cuisoare intr-o cana cu apa calda, plus o lingura de miere, te vor ajuta enorm. A se consuma de 3 ori pe zi, cel putin. Previne cu succes si gripa, asa ca se poate bea bautura si in aceasta situatie.

Vindeca ranile. Util, in special daca va fi aplicat pe zgarieturi sau vanatai, vei vedea rapid efectele. De asemenea, este foarte bun pentru pielea uscata, vergeturi, etc. Se va masa zona afectata cu putin ulei…mai multe despre cuisoare aici >>>

Cimbru. Recunoscut pentru proprietatile sale curative atunci cand vine vorba despre durerile de stomac. Contine antioxidanti si flavonoide, asa ca are un efect antiinflamator puternic si eficient. Poate ajuta si in cazul crampelor cauzate de menstruatie, consuma ceai de cimbru in aceasta perioada.

Foarte eficient atunci cand vine vorba despre eliminarea respiratiei neplacute. Asa ca nu uita sa clatesti gura regulat cu ulei de cimbru combinat cu ulei alimentar. Vei vedea in timp rezultatele favorabile, asa ca nu te opri si formeaza-ti un obicei.

Condimente pentru digestie – nu uita de ghimbir

Ghimbir. Este eficient in combaterea inflamatiilor si a durerilor cauzate de menstruatie. Poate fi folosit si pentru combaterea starilor de ameteala si greata. Asa ca poti cumpara o bucatica de ghimbir crud, il vei curata si felia. Apoi vei turna apa fierbinte peste el si vei consuma ceaiul obtinut. Va avea un gust usor intepator, dar poti sa fii sigura ca merita. De asemenea, pentru slabit si digestie eficienta, bea apa cu ghimbir inainte de masa, cu 30 de minute inainte. Va stimula digestia si arderile, asa ca merita incercat.

ATENTIE! Pentru a creste eficacitatea ghimbirului, consuma de 2 sau 3 ori pe zi atunci cand ai crampe menstruale.

Nucsoara. Are rolul de a sustine digestia si elimina eventualele senzatii de greata sau crampe. Este bine sa o folosesti in mancare, asa ca poti o adauga la ciorbe, tocanite dar mai ales la deserturi. Originar din India, acest condiment este foarte intalnit in intreaga Asie, fiind recunoscut pentru proprietatile sale de vindecare.

Nucsoara se adauga in cafea si ceai, iar grecii o combina cu scortisoara. Este ideala si la raceala si gripa, fiind eficienta si ca analgezic.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *