Descopera cea mai mare gama de chiloti menstruali pe FemiEko, cel mai mare magazin pentru produse menstruale sustenabile

FemiEko, cel mai mare magazin de produse menstruale sustenabile, vine in intampinarea tuturor femeilor cu o gama variata de chiloti menstruali. O alternativa ecologica si economica la produsele de igiena de unica folosinta, cum sunt tampoanele si absorbantele normale. Unul dintre marile avantaje ale chilotilor de menstruatie este componenta eco, adica faptul ca sunt reutilizabili. Asta inseamna ca nu vei mai produce cantitati mari de deseuri in fiecare luna. In plus, sunt confectionati din materiale de calitate superioara, care ofera un confort sporit in timpul menstrei.

Extrem de absorbanti, chilotii menstruali pot retine echivalentul a 5-6 tampoane obisnuite, adica in jur de 45 ml de sange. In magazinul online FemiEko gasesti culoarea preferata si designul care corespunde nevoilor tale, tanga, normali, cu talie inalta, tip boxeri sau chiloti menstruali fara cusaturi. In functie de fluxul tau menstrual, poti sa alegi din nivelurile diferite de absorbtie disponibile: super-heavy, heavy, moderate sau light.

Sunt sanatosi si siguri pentru zona intima, nu emana mirosuri neplacute si nu provoaca iritatii. Poti folosi chiloti menstruali impermeabili pentru plaja sau piscina, disponibili in varianta de slip.

Avantajele chilotilor menstruali
Asa cum le spune si denumirea, chilotii absorbanti sunt meniti sa te protejeze impotriva scurgerilor menstruale, insa cei pentru flux lejer pot fi utilizati si pentru secretii mai abundente, incontinenta urinara sau chiar transpiratie pubiana.

Cand vine vorba de avantaje, chilotii menstruali te ajuta sa economisesti bani in fiecare luna, asta pentru ca ii cumperi o data si ii folosesti cel putin 2 ani. De asemenea, pentru ca sunt reutilizabili si eco-friendly, inseamna ca vei produce mai putine deseuri.

Sunt sanatosi pentru zona intima, nu provoaca iritatii si ofera un confort sporit inclusiv noaptea. Ii poti purta pana la 10 ore fara sa te temi ca ai putea sa te patezi. Procesul de curatare este simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa-i clatesti foarte bine cu apa rece, apoi sa-i speli ca pe orice alt tip de lenjerie intima.

Asadar, printre avantajele chilotilor mentruali se regasesc:
● calitatea;
● confortul;
● protectia sporita de pana la 10-12 ore;
● varietatea de modele si culori;
● reutilizarea indelungata, de pana la 2 ani;
● caracteristica ecologica – te ajuta sa reduci cantitatea de deseuri;
● avantajul din punct de vedere economic – nu mai aloci bani pentru produse de unica folosinta;
● curatarea usoara si rapida.

Femi.Eko® | Period underwear – YouTube

Cum se folosesc chilotii menstruali de la FemiEko?
Chilotii menstruali FemiEko sunt siguri, ofera protectie sporita, confort, sunt ecologici si economici. Se poarta la fel ca o lenjerie normala, doar ca acestia au inclusa partea absorbanta, care va retine lichidul menstrual pana la 10-12 ore, fara sa fie nevoie sa-i schimbi. Nu te vei confrunta cu mirosuri neplacute sau cu iritatii. Atunci cand constati ca zona absorbanta este plina, clateste-i bine cu apa rece, apoi spala-i manual sau la masina de spalat, insa la o temperatura care sa nu depaseasca 40 de grade. Nu folosi clor, inalbitor si nici balsam, ci doar cu detergent de preferat lichid, hipoalergenic, fara parfum. Chilotii menstruali nu se calca.

Noua gama de chilotii menstruali FemiEko curpinde o varietate de culori si design-uri din care tu sa-ti poti alege modelele care ti se potrivesc. De exemplu, pentru un aer sexy si increzator, dar cu protectie optima in timpul menstruatiei, iti recomandam chilotii menstruali SMILLA, o colectie care pune in valoare feminitatea, avand o croiala french cut cu dantela laterala.

Daca vrei sa fii moderna, dar in acelasi timp sa-ti aduci si tu aportul la problema globala a poluarii mediului, incearca modelul de chiloti mentruali Flora, produsul cel mai sustenabil si eco-friendly din gama FemiEko. Sunt croiti in stil brazilian, confectionati din 100% bumbac organic si bambus si au caracteristici biodegradabile.

O alta optiune ecologica si sanatoasa sunt chilotii menstruali Smilla. Linia de lenjerie din aceasta gama aduce un plus de senzualitate datorita dantelei, iar in ceea ce priveste protectia, fii sigura ca cele 4 straturi de material absorbant iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie mai bine de 10 ore, chiar si in cazul unui flux abundent.

Compozitie

In zona absorbanta, chilotii au 4 straturi diferite de material protector cu proprietati antibacteriane, anti-micotice si anti-mirosuri.

● Primul strat de material este cel care intra in contact cu zona intima si este realizat din bumbac organic 100%, de cea mai buna calitate, tesatura moale si neteda, cu functie de uscare rapida si care nu inmagazineaza bacterii si nici nu emana vreun miros urat. Compozitie: 100% bumbac organic

● In stratul al 2-lea lichidul menstrual este absorbit si depozitat, fara a lasa senzatia de umezeala. Materialul puternic absorbant are si functie de uscare eficienta.

● Stratul al 3-lea este rezistent la scurgeri si impermeabil, permitand pielii sa respire.

● Stratul al 4-lea, reprezentat de lenjeria de corp, este elastic, se muleaza foarte bine pe forma corpului, este moale la atingere, lasa pielea sa respire si poate avea sau nu cusaturi, in functie de preferinte. Folosim intotdeauna materiale certificate OEKO-TEX.

Alege chilotii menstruali in functie de fluxul menstrual

In medie, o pereche de chiloti menstruali FemiEko retin echivalentul a 5-6 tampoane normale si pot fi purtati in jur de 10 ore, nu mai mult de 12, pentru o igiena optima.

In functie de fluxul tau menstrual, ai la dispozitie mai multe niveluri de absorbtie: super-heavy (foarte abundent), heavy (abundent), moderate (moderat) sau light (lejer). Poti purta chilotii si in functie de ziua de menstruatie in care te afli.

In compozitia chilotilor menstruali nu exista chimicale. Produsul contine un strat de material tratat SilverClear – brevetat ca avand proprietati antibacteriane, anti-micotice si anti-mirosuri, ceea ce te asigura de tot confortul. Alege modelul preferat din gama de chiloti menstruali FemiEko, potrivit nevoilor tale.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *