Cum sa-ti schimbi viata, in 2022?

Cum sa-ti schimbi viata, in 2022, intr-un an care pare sa nu fi debutat foarte bine, din cauza actualelor crize? Ei bine, cel mai indicat ar fi sa iti creezi propriul univers si sa incepi sa te detasezi. Stim ca poate suna ciudat, dar fara doar si poate ca poti realiza aceste lucruri. Cum? In primul rand, poti sa-ti schimbi viata doar daca ai un scop, o tinta spre care te indrepti.

Cu alte cuvinte, este necesar ca ceva sa te stimuleze sa mergi inainte sau sa iti ofere speranta, chiar si in cele mai dificile clipe. Asadar, tu ce iti doresti in 2022? Un job nou, poate de acasa? Un trup mai zvelt? Sa intalnesti persoana potrivita sau sa petreci mai mult timp cu cei dragi?

Ia o foaie de hartie si scrie ce iti doresti pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa incepi.

Cum sa-ti schimbi viata in 2022? Stabileste ce iti doresti

Asadar, ia o foaie de hartie si scrie clar ce intentie ai pentru acest an. Desigur ca pot fi mai multe. Scrie-le in cel mai elocvent mod cu putinta. De asemenea, te incurajam sa vizualizezi ceea ce scrii. Nu stii la ce ne referim? Atunci este momentul sa afli mai multe despre legea atractiei si ce presupunde aceasta.

Cu alte cuvinte, daca vei vedea cu ochii mintii ceea ce iti doresti si vei practica zilnic vizualizarea (adica sa iti imaginezi viata pe care ti-o doresti) vei reusi sa te apropii si chiar sa-ti atingi tintele.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile.

Expertii in legea atractiei ne sfatuiesc sa ne facem chiar scenarii, scrise de mana noastra. Asa ca, ia o foaie de hartie si descrie exact cum ai vrea sa fie viata ta. Incepe cu: „Sunt atat de fericita si recunoscatoare acum ca…” si descrie cum ai vrea sa fie viata ta. Vorbeste la prezent, ca si cum deja s-ar fi petrecut…mai multe despre legea atractiei >>>

Cum sa-ti schimbi viata in 2022? Fii perseverenta

Incepi o activitate, iar apoi esti imediat tentata sa o abandonezi? Nu te speria, faci parte din marea majoritate a oamenilor. Pentru a fixa un obicei, sunt necesare cel putin 25 de zile consecutive de practica. Asa ca nu abandona si persevereaza in ceea ce iti doresti.

Daca vrei sa faci sport si miscare, incepe cu activitati relaxante, care iti fac placere. Este valabil si in alte domenii, incepe cu pasi mici si vei ramane uimita de diferenta pe care o vei face in viata ta.

Nu te lasa influentata de cei din jur si bucura-te de viata. Chiar si in contextul actual poti gasi mici placeri care sa iti umple inima de bucurie. Savureaza o mancare buna, citeste cartea la care te gandeai si bucura-te de un pahar de vin alaturi de cei dragi.

Atitudinea va face diferenta, din toate punctele de vedere, succes!

5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *