Un trup suplu in 30 de zile. Este posibil?

Un trup suplu in 30 de zile este un tel realizabil, atat timp cat vei urma cateva reguli de baza. Desigur ca va fi nevoie de disciplina, rabdare si multa determinare. Dar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, mai mult ca sigur.

Si pentru ca vrem sa faci miscare, ne vom axa mai mult pe activitatea fizica. Sigur ca va fi nevoie sa ai o dieta corespunzatoare, probabil ca stii deja. Dar vrem sa vezi ca si atunci cand nu tii un regim drastic tot vei slabi, datorita faptului ca faci miscare.

Un trup suplu in 30 de zile poate fi obtinut si daca vei alerga 1-2 kilometri sau vei face planking. Despre toate acestea, in cele ce urmeaza, cand iti vom arata ce importanta covarsitoare are activitatea fizica.

Un trup suplu in 30 de zile – da, poate deveni o realitate

Poti slabi 4-5 kilograme intr-o luna, daca te vei axa mai mult pe sport. Haide sa vedem ce fel de activitati ai putea practica, chiar daca nu o conditie fizica demna de un atlet:

Planking. Sigur ai mai auzit despre acest exercitiu aparent simplu, dar nu tocmai facil. Un minut in aceasta postura poate parea o eternitate…Asa cum probabil ai observat deja, este vorba despre un exercitiu care solicita mult zona bratelor, coapselor, abdomen inferior si superior, stomac, talie, picioare si..lista poate continua.

Incepe cu pasi mici, nu te chinui sa stai in aceasta pozitie un minut, dupa prima incercare. Nu vei reusi probabil, asa ca incepe treptat, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Acest super exercitiu tonifiaza cu succes intregul trup.

Cum se realizeaza exercitiul plank?

Daca ai facut sport in scoala, cu siguranta iti aduci aminte de celebrele flotari, acele exercitii fizice care nu sunt nici pe departe simple, daca nu ai o oarecare conditie fizica. Exercitiul plank este practic acel exercitiu, doar ca la modul static. In plus se poate realiza in timp ce te sprijini pe coate sau chiar si in palme, ramane la latitudinea ta.

Odata stabila postura, te asiguri ca esti “o linie”…totul despre exercitiul planking >>>

Un trup suplu in 30 de zile – mers alert si alergari usoare

Chiar daca nu voiai sa slabesti, tot este necesar sa mergi pe jos in fiecare zi. Nu de alta, dar efectele sedentarismului pot fi devastatoare pentru sanatate.

Asadar, opteaza pentru plimbari alerte prin parc si treci la alergari usoare, treptat. Poti merge in fiecare zi 3-4 kilometri. Iar daca vei reusi sa faci trecerea la alergare lucrurile vor sta si mai bine pentru tine. Incearca sa alergi 1-2 kilometri incet, pentru inceput. Alterneaza cu mersul pe jos, te vei simti minunat.

Desigur ca va fi o perioada de acomodare, dar daca vei alerga de 3 ori pe saptamana vei observa cum trupul tau va incepe sa se transforme armonios.

Nu uita sa faci si exercitii cardio, daca nu iti place alergatul. Este necesar pentru a sustine un proces de slabire sanatos si eficient.

Un trup suplu in 30 de zile – sport si dieta

Despre sport am discutat, asa ca vom puncta cateva aspecte legate de nutritie. Daca nu vrei sa tii o dieta efectiva, asigura-te ca scoti din alimentatie:

– fast-food

– alimente semi-preparate

– sucuri carbogazoase

– rontaieli

– faina alba

– dulciuri Mananca sanatos si curat, prepara salate, gratare si garnituri sanatoase. Nu este atat de greu sa slabesti, trebuie doar sa ai putina disciplina si sa inveti sa mananci eficient!

5/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *