RETETA quesadilla cu pui sau legume

Cu siguranta vei adora aceasta quesadilla cu pui sau legume, in special ca este usor de preparat. Asadar, daca vrei sa mananci un preparat deosebit, merita sa inceri aceasta reteta facila.

In primul rand, vei merge la cumparaturi pentru a cumpara cateva ingrediente, dar nu iti face griji, nu sunt costisitoare. Pentru a prepara o quesadilla cu pui sau nu este nevoie de un efort major. In special daca preferi sa gatesti seara si pentru a doua zi la pranz, aceasta va fi o reteta a succesului.

Asadar, iata ce poti face pentru a pregati o cina aparte. Merge de minune si alaturi de un pahar de vin rosu, asa ca s-ar putea sa fie o idee minunata, pentru un rasfat binemeritat.

RETETA quesadilla cu pui sau legume – ingrediente?

Pentru a prepara quesadilla cu pui ai nevoie de cateva lipii din porumb (de preferat), ardei capia, ciuperci, piept de pui. Vestea cea buna este ca se realizeaza rapid, intr-o tigaie antiaderenta.

Ai nevoie de:

  • 4 lipie (2 portii)
  • 1/2 ardei capia
  • o conserva cu ciuperci
  • 200 grame piept de pui rumenit la gratar
  • 150 ml suc de rosii
  • 1/4 dovlecel
  • o conserva cu porumb
  • ceapa
  • usturoi
  • mozarella (sau alt cascaval)

Mod de preparare

Se taie ingredientele marunt (ardei, dovlecel, 1/2 ceapa, 2 catei usturoi), se pun la calit, se adauga ciupercile, porumbul, puiul si se lasa la fiert, la foc mic, amestecand, pret de 15 minute. La final se adauga continutul in lipii, se pune mozarella deasupra si se pune si cea de-a doua lipie peste. Poti sa le introduci la cuptor la foc mic, pret de 5 minute…sau nu. Cascavalul se va topi datorita caldurii degajate, se taie in 4 intreaga compozitie, se poate servi alaturi de iaurt, va merge de minune!

RETETA quesadilla cu pui sau legume – simpla si la indemana oricui

Pentru a prepara o quesadilla cu legume ai nevoie de ingredientele de mai sus, mai putin pui. Desigur ca poti pune cascaval vegetal, in special daca vrei sa consumi acest preparat in perioada postului. Sau poate vrei sa mananci vegan, etc.

Ai nevoie de:

  • 4 lipie (2 portii)
  • 1/2 ardei capia
  • o conserva cu ciuperci
  • 150 ml suc de rosii
  • 1/2 dovlecel
  • o conserva cu porumb
  • ceapa
  • usturoi
  • mozarella de post sau nu

Mod de preparare

La fel ca inainte. Se taie ingredientele marunt (ardei, dovlecel, 1/2 ceapa, 2 catei usturoi), se pun la calit, se adauga ciupercile, porumbul, etc si se lasa la fiert, la foc mic, amestecand, pret de 15 minute. La final se adauga continutul in lipii, se pune mozarella deasupra si se pune si cea de-a doua lipie peste. Cascavalul se va topi datorita caldurii degajate, se taie in 4 intreaga compozitie, se poate servi alaturi de iaurt vegetal sau animal. Desigur ca poti sa folosesti si alt sos, poate chiar guacamole, in special daca esti „fan” avocado.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *