Bauturi care accelereaza metabolismul. Slabeste rapid si eficient

Este clar ca pentru a da jos cateva kilograme ai nevoie de aceste bauturi care accelereaza metabolismul si care te pot face sa te mentii in forma mereu.

Sa ai un trup zvelt si sanatos poate fi uneori o provocare, mai ales daca nu ai suficienta grija de tine. Dar ce inseamna, de fapt, acest lucru? Ei bine, despre aceste aspecte vom discuta astazi. In prezent, au aparut foarte multe metode prin care iti poti purifica trupul, asa ca nu-ti face griji.

Vom detalia o metoda usoara, care presupune consumarea de bauturi care accelereaza metabolismul si care sunt delicioase! Daca le vei consuma regulat, vei uita in scurt de timp de deserturi. Si ce crezi? Silueta si sanatatea ta vor avea de castigat. Iar tu vei slabi cateva kilograme bune.

 

Bauturi care accelereaza metabolismul

– ceai verde cu menta. Excelent pentru cele care vor sa arda grasimile in mod eficient. Ceaiul verde contribuie la acest proces de oxidare, in timp ce menta si lamaia (daca vei adauga) vor preveni inflamatiile si vor sustine procesul metabolic

Cum se prepara

– pune sapte cani de ceai verde intr-un borcan mare sau o carafa
– adauga o mana de frunza de menta
– adauga 2 lamai, taiate felii

Lasa-l peste noapte, de duminica seara. Incepand de luni, incepe sa bei un astfel de pahar de ceai in fiecare zi, timp de o saptamana. Vei vedea ca aceste bauturi care accelereaza metabolismul vor actiona rapid.

– milkshake de capsuni. Pentru a-ti intari musculatura, chiar daca faci sport, ai nevoie si de proteine. Milkshake-urile te vor ajuta in acest sens, iar capsunile iti vor activa metabolismul

Cum se prepara

– 1/2 litru de lapte fara grasimi
– 150 grame de capsuni
– 1/2 de cana de fulgi de ovaz
– 1 iaurt mic degresat
– 1 lingura de seminte de in

Pune totul in blender si consuma continutul dimineata, la micul dejun. Vei avea energie pentru intreaga zi.

– smoothie de fructe. O delicatesa printre aceste bauturi care accelereaza metabolismul, fiind eficient si gustos

Cum se prepara

– sucul de la doua grapefruit
– 2 felii de ananas, taiate
– o mana de zmeura
– o jumatate de pahar de apa

Pune totul in blender si prepara sucul, nu vei regreta. Alta metoda minunata de a inlocui micul dejun sau cina. Sau toate mesele, daca te hotarasti sa tii o cura cu fructe, intr-o zi a saptamanii.

smoothie de mere. Aceste fructe sunt foarte indicate, atunci cand vorbim de detoxificare si energizare. Contin pectina, care are rolul de a reduce grasimea de la nivel celular. Te va ajuta sa fortifici musculatura si sa arzi grasimile

Cum se prepara

– un iaurt natural degresat
– un mar
– o lingura de miere
– o mana de migdale
– putina scortisoara
– 1/2 litru de lapte degresat

Din nou, se pune totul in blender si se savureaza. Desigur, poti sa iti faci de 2 ori pe zi, daca ti se pare prea mare cantitatea pentru o singura portie de smoothie.

– ceai…picant. Printre acele bauturi care accelereaza metabolismul trebuie sa fie prezent si…piperul cayenne. Recunoscut pentru sustinerea procesului de ardere al grasimilor.

Cum se prepara

– ceai verde proaspat ( o cana obisnuita)
– 1 lingurita de miere
– un varf de piper cayenne
– o lingurita de scortisoara

Bea-l cat este inca cald si bucura-te de efectele sale.

Bauturi care accelereaza metabolismul – nu uita de sport si nutritie

Desigur, aceste bauturi pot fi foarte eficiente atunci cand vine vorba de procesul de slabire, dar sportul si nutritita sanatoasa nu trebuie ignorate. Nu este suficient sa consumi aceste bauturi. Nu uita sa faci cel putin 30 de minute de sport pe zi si sa consumi fructe si legume, din belsug.

Vei vedea diferenta, in scurt timp, mai ales daca vei consuma aceste preparate, in mod frecvent.

 

 

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *