Dieta cu nuci, slabeste fara infometare!

Dieta cu nuci poate fi o adevarata binecuvantare pentru acele femei care vor sa slabeasca doare cateva kilograme, pentru a fi in forma. Asa dupa cum stii, nucile, atat timp cat sunt neprajite si nesarate, pot fi foarte benefice chiar si in regimurile de slabire.

Desigur, exista si anumite limite, in sensul ca nu trebuie sa consumi 1 kilogram de nuci pe zi. Ideea este sa le introduci in dieta ta zilnica intr-un mod intelept.

Despre ce nuci este vorba? Tot ce inseamna migdale, caju, nuci pecan, alune de padure, nuci romanesti, etc. Sa iti mai spunem ca sunt o adevarata sursa de nutrienti si omega 3? In dieta cu nuci, este important de stiut ca o portie are in jur de 180 de calorii, per 30 de grame. Chiar daca pare greu de crezut, nucile ajuta la arderea grasimilor celulare si la modelarea siluetei. Asa ca nu trebuie sa iti fie teama de caloriile continute de acestea.

Dieta cu nuci – sfaturi utile

– reprezinta o gustare sanatoasa. Te-ai gandit ca acele kilograme pe care le ai in plus sunt o consecinta a alimentatiei mai putin calitative? Elimina biscutii, snacks-urile, chips-urile din regimul tau. Inlocuieste-le cu nuci, vei ramane uimita de efecte

Dieta cu nuci nu este un regim efectiv de slabire, in care trebuie sa respecti prea multe reguli. Reprezinta doar o concluzie a specialistilor in domeniu. Acestia au inteles ca nucile sunt chiar recomandate in diete, desi contin multe calorii. Poti slabi pana la 3-5 kilograme, doar inlocuind anumite alimente nefaste cu nucile. De exemplu, in loc sa mananci seara cine stie ce cina complexa, alege o mana de nuci, fructe de padure si o banana.

Daca vei inlocui aceasta masa cu alimentele mentionate mai sus, vei observa efectele benefice asupra siluetei, in scurt timp.

– te scapa de grasimea abdominala. Potrivit unui studiu de la universitatea Yale, un consum moderat de nuci te poate ajuta sa scapi de grasimea abdominala. Se pare ca nucile te pot ajuta sa „topesti” aceste depozite, chiar daca nu sunt corelatii directe intre nuci si eliminarea kilogramelor in plus

– consumul de nuci plus o dieta sanatoasa. Este evident ca daca vrei sa slabesti trebuie sa ai grija de alimentatie, nu doar sa consumi nuci. Cel mai bine ar fi sa te axezi pe salate, gratare, peste, fara prajeli, paste, paine alba, etc. Vei descoperi gusturi noi, care s-ar putea sa te surprinda in mod placut

– cum sa introduci nucile in dieta ta zilnica. Nimic mai simplu. Iti vom prezenta cateva sugestii. Dimineata poti opta pentru un smoothie, realizat din fructe. Pune in blender: o banana, fructe de padure, miere si o lingura de nuci. Vei vedea ca vei obtine un produs foarte gustos.

De asemenea, poti opta pentru o portie de cereale integrale si o mana de caju. La pranz, poti adauga cateva migdale in salata ta cu ton si porumb. Desigur, acestea sunt doar cateva sugestii, ramane la latitudinea ta sa vii cu idei noi.

Dieta cu nuci – concluziile nutritionistilor

Specialistii in domeniul nutritiei au ajuns la concluzia ca, in dieta cu nuci, ai parte de calorii sanatoase. Tocmai de aceea vei avea parte de o stare de satietate, ceea ce te va impiedica sa mai „trisezi”, consumand alte alimente. Daca vei avea cateva gustari de acest gen sau le vei introduce in regimul tau zilnic, vei ramane uimita de beneficii.

Asadar, fii creativa si bucura-te de gustul si nutrientii nucilor in timp ce ai grija de corpul tau.

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *