Dieta Rina, slabesti 20 de kilograme in 3 luni

Poate ai auzit pana acum vorbindu-se despre dieta Rina, un regim disociat care te poate ajuta sa pierzi intre 15 si 20 de kilograme, in aproximativ 3 luni.

Vestea buna este ca ai voie sa mananci cam tot ce iti place, dar trebuie sa eviti anumite combinatii care nu te lasa sa slabesti.

Desigur, exista si niste etape ale dietei, foarte importante pentru cele care vor sa aiba un trup de nota 10 vara aceasta.

Asadar, dieta Rina te va lasa sa consumi doar proteine in anumite zile, iar in altele te va face sa consumi doar fructe.

Asa cum am mentionat si la inceput, este vorba despre un regim disociat, cu rezultate fabuloase.

Ti-am spus ca in cadrul acestei diete ciocolata neagra este obligatorie? Regimul are multe beneficii, avand in vedere ca poti consuma o varietate de alimente.

IMPORTANT! Nici sa nu iti treaca prin cap sa renunti la micul dejun. Acest aspect e foarte important in acest rastimp. In fiecare dimineata trebuie sa consumi 2 fructe, de acelasi fel. De asemenea, ai voie o cafea sau un ceai neindulcit.

Cum se tine dieta Rina

Ziua 1

Este ziua in care vei consuma doar proteine ( nu uita de micul dejun cu fructe!). La pranz ai voie carne de pui, peste, porc, curcan, dar fara grasime, preparate la gratar sau fierte. Poti consuma 2-3 oua fierte si putina branza, daca nu vrei sa mananci carne.

Ai voie sa adaugi o salata mare si o singura felie de paine integrala. Poti consuma si putina supa ( mai mult zeama, ar fi indicat). La cina poti manca in mod similar, dar vei injumatati portiile.

Ziua 2

Va fi ziua legumelor. De-a lungul zilei poti consuma orice tip de legume, crude sau fierte, fara ulei. Poti adauga sosuri, dar naturale, preparate de tine. Ai voie sa consumi si cartofi, atat timp cat nu sunt prajiti. In dieta Rina vei avea o mare varietate de preparate, dupa cum poti observa.

Ziua 3

Va fi ziua carbohidratilor. Asa ca vei putea consuma chiar paste si pizza, cu mozarella si legume. Seara ai voie sa savurezi putina ciocolata neagra, sau cateva linguri de tort sau alta prajitura. Nu uita sa mananci pe jumatate fata de pranz, in timpul cinei. Poti opta pentru paste integrale, mult mai sanatoase, cu putin sos de rosii.

Ziua 4

Va fi ziua fructelor. Asadar, pe parcusul intregii zile vei putea consuma ce fructe doresti, dar si nuci si seminte neprajite si nesarate.

Dieta Rina, ce trebuie sa stii

Dupa cele 4 zile de dieta, vei relua ciclul si vei manca in acest fel timp de 90 de zile. De asemenea, o data la 30 de zile ar fi indicat sa ai o zi in care tii post negru, adica consumi doar apa intreaga zi.Apropo, nu uita sa consumi apa din belsug in timpul acestui regim.

Dieta Rina nu este una foarte restrictiva, dar este bine sa ai in vedere anumite aspecte. De exemplu, nu e indicat sa mai consumi nimic dupa ora 20. Nu consuma nimic nici de la pranz si pana la ora cinei.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Dieta Rina, slabesti 20 de kilograme in 3 luni

  • 12 iulie 2017 la 11:51
    Permalink

    …e o dieta care intr-adevar functioneaza! O recomand cu incredere! …am slabit 12 kg in 3 luni…am pus 3 kg inapoi in urmatoarele 3 luni dar ma mentin constanta de 9 luni. Dieta Rina are 2 etape, 3 luni de slabire efectiva si inca 3 de mentinere care trebuiesc urmate pt.ca schimbarea metabolismului sa fie profunda si se mentina si dupa dieta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *