Legume pentru slabit, ce sa consumi mai des

Nu este niciun secret pentru nimeni ca exista anumite legume pentru slabit, care te vor ajuta sa dai jos cateva kilograme bune, daca le vei consuma mai des.

Desigur ca trebuie sa fii putin informata pentru a sti ce sa alegi, pe viitor. Exista anumite legume care sustin procesul de slabire. Acestea au efect de detoxifiere, asa ca iti vor intari si sistemul imunitar.

Fiind bogate in fibre si vitamine, aceste legume pentru slabit vor face minuni, atunci cand vine vorba de silueta.

Vestea cea buna este ca iti vor conferi si o stare de satietate si unde mai pui ca au si foarte putine calorii. Aceste alimente sunt foarte benefice si este bine ca le poti gati rapid, pe gratar sau putin inabusite, de exemplu.

Care sunt acele legume pentru slabit

1. Castravetele. Incepem cu o „vedeta” a dietelor de slabire. Recunoscut pentru calitatile sale in acest sens, castravetii ar trebui consumati cat mai des. Mai ales vara, in salate si chiar simpli. Pune putina sare pe ei si un praf de usturoi si vei obtine o gustare delicioasa si sanatoasa.

2. Morcovul. Reprezinta o gustare ideala. La fel ca si castravetii, morcovii iti vor oferi o stare de satietate, iar tu vei reusi sa te mentii in forma.

Mananca-i intre mese si nu uita sa fie cruzi, cel mai indicat. Sa iti mai spunem ca 100 de grame de morcovi au doar 41 de calorii? De asemenea contin si caroten, esential pentru o piele frumoasa. Este clar ca face parte din seria acelor legume pentru slabit.

3. Broccoli. Este vestit pentru proprietatile sale benefice asupra sanatatii si contine o gramada de vitamine. Mai are in compozitie calciu, fier si magneziu, asa ca nu il ocoli.

Foarte gustos daca il vei servi cu putina branza si condimente. Poate reprezenta o cina gustoasa si satioasa. Contine si o gramada de carbohidrati.

Legume pentru slabit, ce ar trebui sa consumi cu moderatie

La capatul opus, exista si legume pe care nu ar trebui sa le consumi chiar asa des. De exemplu, lintea, fasolea si nautul contin o gramada de proteine si fibre, asa ca este bine sa le mananci din cand in cand. Ce nu ar mai trebui sa consumi foarte des: cartofi, porumb si mazare.

Este bine ca in timpul sezonului cald ai acces la toate acele legume pentru slabit, care te vor ajuta sa dai jos cateva kilograme bune. Nu uita sa adopti o dieta sanatoasa si sa faci sport.

3/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *