Apa japoneza pentru slabit – reteta

Ei bine, in sfarsit s-a aflat care este acel remediu excelent impotriva kilogramelor in exces: apa japoneza. Poate ca nu ai auzit inca vorbindu-se despre aceasta, asa ca suntem pe cale de a-ti face o surpriza placuta.

Ce putem sa-ti spunem despre apa japoneza? Este extrem de eficienta din mai multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca te va ajuta sa arzi caloriile si te va scapa de grasimea abdominala, mai face ceva remarcabil. Te poate ajuta sa previi ridurile!
Doar in acest fel vei stimula metabolismul intr-un mod sanatos. Asa ca vei arata mai bine si te vei simti mai bine.

Dar exista si dieta japoneza, foarte simpla si accesibila, iar daca esti hotarata sa mananci mai sanatos si sa pierzi cateva kilograme, te va ajuta enorm.

– in primul rand nu te vei grabi atunci cand vei manca, vei mesteca mai mult mancarea si mai incet. In acest fel, creierul va procesa mai repede informatia primita si iti va transmite atunci cand stomacul e plin. Daca te grabesti, acest lucru nu se va petrece si vei manca in exces

– vei reduce consumul de alimente calorice. Daca vei scadea cu doar 7% numarul de calorii consumate zilnic, vei trai cu cativa ani in plus. Poti sa inlocuiesti anumite alimente care stii ca sunt bogate in calorii cu fructe sau legume crude…iata dieta japoneza completa aici >>>

Apa japoneza – iata reteta

Vei vedea ca nu este nimic atat de complicat, iar cand vei vedea ingredientele sigur te vei bucura, acestea fiind extrem de sanatoase si usor de gasit.

Asa ca haide sa vedem cum se prepara apa japoneza:

Ingrediente:

  • 1,5 litri apa plata
  • o bucatica de ghimbir
  • zeama de la o lamaie sau lime

Mod de preparare

Tot ce trebuie sa faci este sa pui apa la fiert, iar in momentul in care clocoteste veti putea adauga feliile de ghimbir. Acum este momentul in care trebuie sa opresti focul si sa astepti ca totul sa se raceasca. Cand este totul rece, adauga si sucul de lamaie.

Asadar, vei amesteca bine totul si vei consuma apa japoneza zilnic. Iar faptul ca vei scapa de grasimea abdominala este cea mai buna veste! Desigur ca trebuie sa ai si grija sa mananci mai sanatos si sa te hidratezi foarte bine.

Apa japoneza si minunatele sale beneficii

  • regleaza tensiunea arteriala
  • abunda in antioxidanti
  • scade nivelul de colesterol
  • previne infectiile de tot felul
  • previne si combate inflamatiile
  • ajuta si imbunatateste circulatia sangelui si fluxul sanguin
  • previne bolile de inima
  • imbunatateste sistemul digestiv

Dupa cum vezi, un pahar de apa cu ghimbir pe zi face minuni, asa ca nu uita sa incerci acest remediu naturist remarcabil, succes!

4.64/5 (14)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *