Cum sa slabesti in 10 zile – sport si diete

Cum sa slabesti in 10 zile, cel putin 4-5 kilograme? Astazi avem cateva sfaturi care sigur iti vor fi utile. In special ca nu vorbim despre un regim in sine, ci despre cateva idei menite sa te ajute.

Evident ca vor exista cateva restrictii in acest sens. De exemplu, vei fi nevoita ca, pret de macar 10 zile, sa renunti la alimentele nesanatoase.

Crede-ne pe cuvant, va face diferenta. Asa ca, daca pana acum nu credeai ca doar acest lucru te poate ajuta sa fii mai in forma, vei remarca faptul ca poate fi mai usor decat credeai.

De asemenea, este imperios necesar sa fii decisa. Da, pur si simplu sa fii hotarata in ceea ce priveste dieta. Acesta este primul pas. Urmeaza sa iti eliberezi mintea de vechile credinte, sa fii mai disciplinata si sa faci miscare.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Cum sa slabesti in 10 zile? Incepe cu disciplina

Incepem cu cel mai important pas: acela de a arunca toata mancarea procesata si semipreparata. Sau daca nu vrei sa o arunci, fa abstractie de ea pret de 10 zile, pentru a vedea ca ce iti propunem chiar functioneaza. Uita si de sucurile carbogazoase, mancatul in oras, faina alba, dulciuri, mezeluri, etc. Cu siguranta ai inteles ideea. Ce ar fi ca in urmatoarele 10 zile sa mananci doar preparate proaspete, pregatite de tine?

De exemplu, la micul dejun poti servi ovaz cu lapte vegetal si fructe, la pranz o salata cu ton si porumb, iar seara o portie de orez cu legume si pui la gratar. Evident ca aceste preparate nu sunt nici pe departe complicate, asa ca le poti prepara usor si repede.

De asemenea, nu uita cat de importanta este miscarea. Chiar daca alergi doar 15 minute pe zi, tot se va sesiza diferenta. La fel, daca alegi sa mergi 2 statii pe jos, vei reusi sa pornesti arderile din organism. Alte idei de miscare: pilates, yoga, o plimbare scurta dupa masa de seara, 50 de abdomene pe zi, etc. Cu siguranta ai inteles la ce ne referim. Incepe cu pasi mici si vei reusi sa ajungi la „destinatia” dorita.

De asemenea, nu uita sa bei doi litri de apa pe zi, ceaiuri, sucuri naturale pregatite de tine. Cel de grapefruit este recomandat in procesul slabirii.

Cum sa slabesti sanatos? Ce alimente sa nu iti lipseasca din frigider

Pentru a avea optiuni sanatoase, este vital sa ai legume in frigider. Ne referim la dovlecei, morcovi, ardei, ciuperci, vanata, etc. Aceste legume pot fi date pe razatoare si calite sau fierte pret de cateva minute intr-o tigaie. In 5 minute vei obtine o garnitura minunata pentru un peste, pui la gratar sau o omleta. Desigur ca amestecul mentionat merge de minune si alaturi de o omleta sau cateva felii de tofu, daca vrei sa tii post.

Este doar una dintre variantele disponibile, poti sa pregatesti nenumarate feluri de legume sau salate. De exemplu, o salata verde cu ardei, masline, porumb si morcov este alta idee perfecta pentru o dieta de slabire.

Aceste amestecuri de legume la tigaie si cu putin ulei de masline si condimente merg si alaturi de paste sau orez. Opteaza pentru cele brune sau fara gluten, in acest fel continutul de glucide va fi mai scazut, asa ca nu va afecta silueta…mai multe despre cum sa slabesti sanatos >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *