De ce sa slabesti – motive solide

Poate si tu te intrebai de ce sa slabesti si care sunt, de fapt, cele mai intemeiate motive. Asa ca este momentul sa afli ce ar trebui sa te stimuleze, de fapt. Nu ca nu stii deja, doar poate ca ai nevoie de cateva motive pentru a te decide cu adevarat. Asadar, de ce sa slabesti? Ce ar trebui sa te faca sa renunti la acele kilograme in plus, in afara de aspectul fizic? Despre toate acestea vom discuta astazi.

Pentru ca este cazul sa fii motivata si sa te dedici unui scop, acela de a fi mai sanatoasa. Cea mai buna idee este sa te motiveze o idee nobila. Aspectul fizic este important, dar nu este nici pe departe totul. Asa ca este momentul sa vezi ce le face pe alte femei sa isi doreasca un trup mai armonios.

Desigur ca nu va fi tocmai usor la inceput, in special daca nu esti obisnuita sa ai grija de tine si de alimentatia ta. Dar acest lucru este pe cale sa se schimbe. Dupa ce vei vedea de ce este cea mai buna idee sa slabesti si sa ai o greutate sanatoasa, s-ar putea sa fii mai motivata ca oricand sa faci asta.

Esti gata sa afli mai multe despre slabit? Atunci ramai alaturi de noi si te vei lamuri imediat.

De ce sa slabesti – cele mai bune motive pe care le poti avea!

Vrei sa fii mai sanatoasa. Cea mai buna motivatie pe care ar trebui sa o ai, fara doar si poate. Atunci cand ai kilograme in plus risti sa te imbolnavesti. Si esti predispusa la tot felul de boli cronice. Vorbim despre cele cardiovasculare, diabet si chiar cancer. Iar acestea sunt doar 3 dintre exemple. Desigur ca pot aparea multe alte probleme la care nu te-ai fi asteptat vreodata. Dar cu siguranta ai experimentat o stare de moleseala si oboseala constanta, mai ales daca te-ai ingrasat brusc. Asa ca, lasa in urma mancarea nesanatoasa si invata sa ai grija de tine.

Vrei sa ai o dieta mai eficienta. Si nu doar pentru a slabi, ci pentru ca esti constienta cat de important este sa mananci mai sanatos. Atunci cand vrei sa slabesti, este necesar sa renunti la toate obiceiurile nocive. Deci pregateste-te mental sa renunti la fast-food, sucuri carbogazoase, chipsuri si rontaieli, mancaruri semiprocesate. Stim, poate fi o mare provocare, dar altfel nu ai cum sa reusesti. Fara doar si poate ca este necesar sa ai incredere in tine si muulta rabdare! Doar in acest fel vei reusi sa scapi de kilogramele nedorite.

Vrei sa fii mai energica. Pentru ca poate ai aflat deja ca oamenii care mananca sanatos sunt mai puternici si eficienti. De ce sa slabesti? Pentru ca vrei sa te trezesti cu zambetul pe buze si nu vrei sa te mai doara toate! Se petrece acest fenomen atunci cand mananci ineficient. Ai vazut probabil ca oamenii care NU mananca corect au tot felul de probleme si nici nu este de mirare. Cum sa debordezi de energie si chef de viata daca tu mananci burgeri cat este ziua de lunga? Invata sa mananci corect si elimina tot ce nu ar trebui sa existe intr-o dieta sanatoasa de viata.

De ce sa slabesti? Pentru ca vrei sa-ti imbunatatesti viata

Vrei sa te simti mai bine in pielea ta. Desigur ca exista si acest motiv care, poate parea superficial, dar este bine intemeiat. Pentru ca totusi traim intr-o societate in care aspectul fizic conteaza. Asa ca poate fi important pentru tine sa ai un trup armonios, iar asta nu este deloc gresit. Dar in niciun caz sa nu fie singurul tau motiv. Nu de alta, dar inseamna ca motivatia ta este gresita, in acest caz. Desigur ca este bine sa fii mai supla, dar sa te bucure si ca ai scapat de obiceiuri alimentare nocive. De asemenea, kilogramele in plus arata o dezechilibrare. Poate insemna ca te refugiezi in mancare, ceea ce nu poate fi benefic in nicio circumstanta.

Vrei sa poti face miscare mai usor. Alta problema atunci cand esti supraponderala. Nu prea poti sa te misti in voie si probabil ca nu este deloc placut. Asa ca ce ar fi incepi sa alergi sau sa mergi la sala? Dar inainte de asta, incepe si o dieta pe masura. Apropo, nu te increde in dietele minune ci incearca doar sa elimini obiceiurile nocive. Dietele sanatoase sunt cele care te vor ajuta sa te pui pe picioare si sa-ti transformi viata.

Dupa ce ai inceput dieta, apuca-te deja de sport. Poate ca stii deja ca miscarea si alimentatia sunt combinatia ideala pentru o dieta super eficienta. Incepe cu ceva usor, pentru ca altfel iti va fi greu si vei fi dezamagita. Usor, usor poti creste dificultatea exercitiilor. Moment in care te vei simti minunat, garantat!

De ce sa slabesti? Pentru ca vrei sa ai un trup armonios

Ceea ce este perfect normal, fara doar si poate. Nu vrei sa pretinzi ca te simti minunat in pielea ta, desi nu este asa. Lasa acest trend american in urma si constientizeaza ca nu este sanatos sa ai foarte multe kilograme in plus. Desigur, nu trebuie sa ai trupul unui model si nici nu trebuie sa fii foarte slaba. Tocmai de aceea am ales cuvantul armonios. Adica un trup sanatos, care sa te flateze.

Asa ca gandeste-te la aceste motive si daca rezoneaza cu tine, incepe o dieta sanatoasa si fericita. Atunci cand totul este in echilibru in viata noastra, parca ne simtim mai bine. Nu lasa niciun aspect sa fie dezechilibrat si bucura-te de progresele pe care le faci, zi de zi.

Si nu mai amana, pentru ca in acest fel vei lasa mereu pe maine ce poti incepe azi. Porneste cu pasi mici, informeaza-te si nu te lasa intimidata, sub nicio forma!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *