Usturoi cu miere – de ce sa le consumi impreuna?

Despre combinatia usturoi cu miere poate ca ai mai auzit, dar nu stiai exact care sunt beneficiile aduse de aceasta, asa ca astazi vom detalia. Desigur ca vorbim despre 2 superalimente care te pot ajuta in nenumarate situatii, este momentul sa stii care sunt cele mai bune remedii chiar si atunci cand nu ai medicamente in preajma.

De fapt, atunci vei vedea efectele amestecului de usturoi cu miere si probabil vei ramane surprinsa sa afli lista sa de intrebuintari.

Usturoiul este fara doar si poate un aliment extrem de sanatos, iar in combinatie cu mierea devine imbatabil efectiv. Are in compozitie nenumarate vitamine si minerale care fac din acesta un adevarat panaceu universal.

Dar haide sa aflam mai multe impreuna.

Usturoi cu miere – de ce sa folosesti acest amestec?

Iti readucem aminte ca usturoiul are in compozitie vitaminele A, B1, B2, C, fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu dar si siliciu. Ca sa nu mai spunem ca mai are si alicina, acea substanta cu un puternic efect de antibiotic.

Antibiotice naturale pentru copii – te asteptai la acestea?

Usturoi. Am mai discutat despre acesta si nici nu este de mirare ca este unul dintre acele antibiotice naturale pentru copii. Cu proprietati remarcabile in atatea sfere, este clar ca nu trebuie sa lipseasca. Bogat in antioxidanti, distruge cu usurinta bacteriile si radicalii liberi, fortificand cu succes sistemul imunitar.

Alicina prezenta in usturoi va distruge virusii si infectiile si este recomandata chiar si in caz de astm! La fel, iti recomandam sa-l cumperi dintr-un loc specializat, indiferent daca vorbim despre aliment sau extracte…citeste mai multe despre aceste antibiotice naturale aici >>>

Mierea este o alta minune a naturii, un veritabil medicament care ne poate ajuta in foarte multe momente. De exemplu, stiai ca reduce tensiunea arteriala, colesterolul si previne bolile de inima? Are efect antiinflamator, antibiotic, laxativ si energizant.

Usturoi cu miere – efect anticancerigen

Este binecunoscut faptul ca usturoiul este unul dintre cele mai puternice alimente anticancerigene, acest aspect observandu-se in special la persoanele bolnave de cancer pulmonar. De asemenea, ar trebui consumat de fumatori pentru ca reduce riscurile induse de fumat.

Inima ta va fi mai sanatoasa daca vei consuma vestitul amestec, reducand tensiunea arteriala, dar si colesterolul. Previne chiar si efectele aterosclerozei.

Sistemul imunitar. Te va ajuta sa elimini toxinele cu succes si sa ai un sistem imunitar mai puternic ca oricand. Te va ajuta sa scapi de raceli, gripe, dar si diaree, infectii de tot felul.

Cum se prepara acest amestec de usturoi cu miere?

Vei avea nevoie de:

  • 4 capatane de usturoi
  • o cana de miere

Acestea se vor desface si se vor amesteca bine cu mierea, pe care o vei pune la frigider pentru cel putin 3 zile. Ulterior, vei consuma cate o lingura zilnic, pe stomacul gol, in special pentru a vedea efectele miraculosului amestec de usturoi cu miere.

4.53/5 (17)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Usturoi cu miere – de ce sa le consumi impreuna?

  • 30 septembrie 2019 la 16:49
    Permalink

    se pune usturoiul catei sau tocat marunt?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *