De ce esti obosita tot timpul? Afla adevarul din spatele acestor stari

Poate si tu te-ai intrebat de ce esti obosita tot timpul si ai vrea sa stii de unde pleaca aceasta problema si cum o poti remedia. Ei bine, de acum incolo ar trebui sa ai grija la mai multe aspecte esentiale, pentru a fi sigura ca totul merge bine.

De multe ori oamenii au probleme legate de somn si de aceea nici nu reusesc sa se odihneasca. Si nu insomniile sunt de vina! Se pare ca de multe ori aceste afectiuni au legatura cu faptul ca procesul de detoxifiere nu a avut loc. Cu alte cuvinte, ficatul si intestinul nu isi fac treaba cum trebuie.

De ce esti obosita tot timpul? Ei bine, cu siguranta mananci lucruri care nu-ti priesc, iar digestia nu se realizeaza cum trebuie. Asa ca nu trebuie neaparat sa doresti sa-ti slabesti, pentru a tine o cura de detoxifiere. Acestea sunt chiar necesare!

De ce esti obosita tot timpul? Iata adevaratele MOTIVE din spatele situatiei!

Ai observat vreodata ca ai, din senin, tot felul de eczeme, dureri de cap, dar parca chiar si sindromul premenstrual este mai teribil? Desi este contraintuitiv, toate aceste afectiuni sunt puternic influentate de probleme la nivelul intestinelor.

Care sunt semnele clare, care indica faptul ca ar trebui sa faci un detox?

Nu poti sta treaza sau nu poti adormi. Ambele arata o problema ce necesita rezolvare, iar daca de obicei consumi alcool sau cofeina, poti sa fii sigura ca si acestea iti vor intrerupe ciclurile de somn. Sa faci o detoxifiere sau o dieta de curatare pare a fi cea mai buna metoda pentru a scapa de aceste sensibilitati, asa ca vei afla despre ce mancaruri este vorba imediat.

Ai mintea incetosata si nu te poti concentra. De ce esti obosita tot timpul? Pentru ca ai intoleranta la gluten sau alte mancaruri si nici macar nu stii. Daca ai o dieta bogata in cafea, alcool si carbohidrati rafinati, ai toate sansele sa ai probleme.

Ai o respiratie urat mirositoare. In acele momente, este clar ca exista dezechilibre intre bacteriile bune si cele rele, asa ca este bine sa fii atenta la aceste detalii. Asa ca este foarte important ca sanatatea intestinelor sa fie una de fier.

Ai acnee, cearcane negre si piele uscata. Suntem ceea ce mancam, asa cum bine stii deja, asa ca o dieta bazata pe alimente procesate, iaurturi si zahar iti va face rau, mai mult ca sigur.

De ce esti obosita tot timpul? Ce legatura au durerile si junghiurile?

Inflamatiile pot aparea in trupul tau si vor fi evidente atunci cand te vor durea incheieturile, de exemplu. Daca vei elimina mancarurile care produc inflamatii, asa cum este zaharul si faina alba, vei fi pe drumul cel bun. Daca vei consuma mai multe grasimi naturale, proteine calitative si legume, poti fi sigura ca vei inversa durerile.

Sindromul premenstrual. Mancarurile rafinate si cele procesate pot face ca aceste dureri premenstruale sa fie mult mai puternice. Daca detoxifierea nu functioneaza cum trebuie, vor exista si probleme de factura hormonala.

Vei avea dorinta de a consuma cafea, vin, branza si ciocolata. Mult mai des decat restul oamenilor! De ce esti obosita tot timpul? Pentru ca nu mananci corect, adica ar trebui sa consumi zilnic mai multe fructe si legume proaspete, nuci, paste integrale, seminte proaspete, etc.

Detoxifiere cu supa – care sunt faimoasele retete?

Ei bine, prima are la baza sana, afinele, putin chilii, dar si sirop de artar…Suna ciudat? Nu-i nimic, gustul va fi unul minunat, garantat!

Vei manca in jur de 6 porti din aceste supe, pe zi, anunta unica.ro. Asa ca haide sa vedem retetele.

Supa de dimineata

Ingrediente…citeste continuarea dietei aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *