Secrete de slabit recomandate de medici

Cu siguranta ai auzit si tu ca exista tot felul de secrete de slabit, dar asa cum iti poti imagina nu toate sunt legitime, asa ca este cel mai bine sa urmezi sfaturile avizate de profesionisti.

Desigur ca nu trebuie sa iei in serios tot ce citesti pe internet, dar poti sa fii sigura ca exista si informatii care sigur te pot ajuta. Asa cum vei constata si tu, aceste secrete sunt de „bun-simt”, aratandu-ti exact ce este bine de facut. De exemplu, este clar va trebui sa iti schimbi stilul de viata, nu-i asa? Si este evident ca nu trebuie sa mananci inainte sa te culci, cum banuiesti si tu.

Asa ca, special pentru tine, am intocmit o lista cu acele secrete de slabit care te vor ajuta enorm. Nu te astepta sa fie foarte simplu, va fi nevoie de un efort sustinut din partea ta. Dar este normal sa fie asa. Disciplina si responsabilitatea vor fi doua atribute pe care va trebui sa le afisezi in aceasta perioada.

Secrete de slabit – cum pot pierde kilogramele in plus, cu usurinta?

1. Stil de viata. Nu slabitul trebuie sa fie principalul tau scop, ci o viata mai buna si mai sanatoasa, din toate punctele de vedere. Iar rezultatul final te va multumi cu siguranta. Nu te astepta la minuni. Va fi nevoie sa renunti la mancarea nesanatoasa, trebuie sa faci sport, sa bei lichide si sa te eliberezi de stres. Vrei o schimbare pe termen lung, nu doar sa pierzi cateva kilograme…

2. Nu mananci inainte de culcare. Sigur ai mai auzit, dar merita sa repetam. Nu trebuie sa consumi nimic inainte cu 3-4 ore de culcare. De ce? Pentru ca in acest fel vei stimula metabolismul, care va incepe sa consume din grasimile vechi, eliminand intr-un mod eficient toxinele. Daca vrei ceva si mai strict, iti prezentam postul intermitent. Daca vei manca in timpul serii, digestia va fi ingreunata, iar tu vei avea dificultati in acest sens. Plus ca dieta nu va functiona.

3. Marimea conteaza. Iar aici ne referim la marimea farfuriei sau a portiei tale de mancare. Este unul dintre acele secrete de slabit care functioneaza perfect. Cumpara farfurii mai mici si serveste portii reduse de mancare. Este evident ca trebuie sa scazi numarul de calorii daca vrei sa slabesti. Desigur, nu trebuie sa exagerezi nici in acest sens, dar ai grija sa mananci mai putin si foarte sanatos, pentru a asigura organismului nutrientii necesari.

Secrete de slabit – ce mai urmeaza?!

4. Gustari. Multi au senzatia ca, daca tin regim, nu mai au voie sub nicio forma sa aiba parte de o gustare. Gresit. Nu au voie sa serveasca gustari nesanatoase. Dar daca vor opta pentru un smoothie, un pahar de suc de rodie sau o mana de caju neprajit si nesarat, nu este nicio problema. Ba chiar din contra, vei oferi organismului nutrientii si mineralele de care are nevoie.

5. Fa miscare. Nu ai cum sa ai succes intr-o cura de slabire daca la mijloc nu se afla activitatea sportiva. Asa ca unul dintre acele secrete de slabit care functioneaza implica sportul. Fie ca este vorba despre alergat, mers la sala, pilates, etc, alege ce stii ca ti se potriveste. Incearca sa faci sport in fiecare zi, macar pentru 20-30 de minute.

6. Nu te grabi. Va fi nevoie sa ai rabdare, daca vrei cu adevarat sa ai succes, atunci cand vine vorba despre slabit. Nu este tocmai simplu, mai ales ca vor fi perioade in care nu vei da jos, chiar daca tii regim. Ai incredere in acest proces si nu ceda tentatiei de a abandona regimul de slabire.

7. Mananca corect. Asta nu inseamna ca trebuie sa mananci tot felul de preparate fara gust, doar fierte sau crude. Fii creativa si cauta retete noi, care sigur te vor surprinde. In curand, vei avea un „portofoliu” de retete sanatoase si absolut delicioase.

Secrete de slabit – ce nu trebuie sa omiti

Ca in aceasta perioada ai nevoie de sprijin, asa ca nu ar fi rau sa aderi la diverse grupuri care au interese comune si pot intelege acest proces mai bine. Consulta-te si cu alte persoane care tin regim, vezi ce fac diferit, ce mananca, ce fel de stil de viata abordeaza, etc.

Ai grija sa stii cu aproximatie cate calorii consumi pe zi, bea ceaiuri de slabit si multa apa. Nu uita sa ai in meniul zilnic fructe si legume proaspete si…mult entuziasm. Iti uram succes!

 

4/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *