Ceaiul mate – slabeste repede si inteligent

Un lucru este sigur inca de la bun inceput, ceaiul mate este esential intr-o cura de slabire. Sigur iti doresti sustinere atunci cand vrei sa slabesti si sa ai succes. Iar daca optezi pentru aceasta bautura, totul va fi in favoarea ta.

Abunda in teina si te va ajuta sa previi kilogramele in plus. Asa ca, fara doar si poate, este momentul sa te familiarizezi cu ceaiul mate.

Mai bogat in cofeina chiar si in comparatie cu ceaiul negru, acest ceai te va ajuta sa ai mult mai multa energie. Apropo, are antioxidanti din belsug si …vitamine. Mai ai nevoie si de alte motive pentru a-l incerca?

Ceaiul mate – este momentul sa-l descoperi

Provine din frunzele unei plante denumite Yerba Mate si este foarte popular in Argentina. Poate ca ai vazut prin filme, argentinienii il consuma deseori si le face mare placere. Planta este de provenienta din America de Sud, dar in momentul de fata a devenit cunoscut in toata lumea.

Contine si vitamine de tip B, C, dar si minerale precum zincul, potasiul si manganul. Are chiar si nutrienti in compozitie, asa ca nu ar trebui sa lipseasca, in special cand esti la dieta!

Stimuleaza cu succes sistemul nervos si are mai multi antioxidanti decat ceaiul verde. De fapt, specialistii sustina ca bautura contine cu 80% mai multi decat celebrul ceai verde. Asa ca nu ar fi rau sa-l incerci. Apropo, consumat in timpul zilei, te va ajuta si cu stresul, dar si cu potentialele insomnii.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Acesta are si rolul de a preveni procesul de imbatranire, dar si cancerul.

Ceaiul mate – imbunatateste capacitatea de concentrare a creierului

Cu totii avem perioade in care un stimulent ne-ar ajuta enorm. Mai ales atunci cand ai momente dificile sau tensionate la locul de munca. Te va ajuta sa te concentrezi mai bine, fara a crea efecte secundare, asa cum se petrece atunci cand consumi cafea.

Vei spori capacitatea organismului de a sustine procesul de slabire, iar metabolismul tau va functiona mai bine. Asa ca te vei simti mult mai energica, in timp ce vei arde calorii. Sportul nu va trebui sa lipseasca din dieta ta, asa ca te va ajuta si in acest sens, conferindu-ti putere si rezistenta.

Digestia va fi mult imbunatatita, asa ca ceaiul mate ar trebui consumat si atunci cand apar astfel de situatii. Tranzitul intestinal va fi mai bun, vei elimina toxinele cu succes. Si ghici cine va avea mai putine kilograme, in scurt timp?

Ceaiul mate – senzatia de foame va fi diminuata

Cea mai buna veste atunci cand vrei sa lasi la o parte mancarea. Cel putin cea nesanatoasa, pentru ca aceea este cea care ne tenteaza. Nu auzi pe nimeni care sa-si doreasca sa manance broccoli de dimineata pana seara. Metabolismul tau va arde cu succes mult mai multe calorii, iar tu te vei rezuma la portii mai mici.

Cumpara ceai mate de la plafar si bucura-te de o cana sau doua pe zi, inca de dimineata. De asemenea, daca tot tii regim, incearca sa mananci mai sanatos. Opteaza pentru cereale integrale si fructe de dimineata, legume la aburi si gratare la pranz, salata greceasca sau peste la cuptor, la cina.

Alimente pentru slabit. Te-ai fi gandit la acestea doua?!

Despre acele alimente pentru slabit, care iti pot face viata mai usoara am mai discutat, dar astazi vom analiza 2 dintre acestea, care te pot ajuta mai mult decat ai crede.

Poate nu te-ai fi gandit, dar nautul si avocado ar trebui sa fie pe lista ta de cumparaturi, daca vrei sa slabesti. Avocado are o textura fina si minunata…vezi totul despre alimentele pentru slabit aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *